IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Каде отиде љубовта од нашето срце?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каде отиде љубовта од нашето срце?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Каде отиде љубовта од нашето срце?
    Испратена: 07.Декември.2009 во 14:03
Vovleceni vo sebe,ranlivi i polni so frustracii...(da ne recam razgaleni)среќа
Svet bez moral...
Se sakame sebesi ili mestoto go okupirala zelbata da bideme materijalno posrekni od drugite?

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 14:24
каде отиде љубовта од нашето срце?
тука е...изгазена под нечии нозе...фрлена на некој под...ја исфрлиле трчајќи по нешто илузорно,нешто кое и нема толку голема вредност колку во моментот ни изгледа..
кога ќе се сетиме дека љубовта е единственото нешто кое не прави среќни и дека ништо сруго не е вредно неа ќе ја нема...ќе биде мислена именка,зашто сме ја уништиле патем
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 14:44
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Svet bez moral...
Se sakame sebesi ili mestoto go okupirala zelbata da bideme materijalno posrekni od drugite?

ubav post i mnogu vistinitсреќаljubovta vo denesno vreme e skriena nekade dlaboko a na povrsina nikako da ispliva ,sekako ljubovta e zameneta so materijalnite vrednosti i zelbi da bideme podobri od ,,drugiot.,,nishto poveke ne ni e ,,sveto,,........збунетостzalosno
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 17:50
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Svet bez moral...

Вовлечени во себе, скршени од болка заради сопствени грешки, седиме на форум и барем малку се обидуваме да се отргнеме од реалноста за да ни биде подобро....а длабоко во себе знаеме дека тонеме уште повеќе и повеќе.....тага Фрустрации: полно, за извоз!
Кога ќе си направиме една интроспекција, сфаќаме дека не се сакаме себеси! Дека нашата надворешна и внатрешна личност е сосем различна од она што сакаме да бидеме. На површина излегува она: туѓото е послатко! Се споредуваме со другите и “сфаќаме“ дека тие се подобри од нас. Е од таму потекнува желбата да бидеме материјално посреќни од другите. Се убедуваме самите себе си дека материјалното ќе ни овозможи висок углед во очите на другите луѓе.....Жално, но вистинито тага
Љубов? што беше тоа збунетост

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 17:58
ja baram celo vreme...cek pod mausov da ne e..
ne e ni tamu...

...ke ja najdam...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 18:01
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...hi hi hi...

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 18:58
Vrednostite se izmesteni...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 19:02
...a trebase da pokazeme deka sme malku porazlicni od zivotnite!
Duri i tie si go ljubat svojot rod...fuj kolku sme bedni!
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 19:05
Paaa...
Nie sme porazlicni od zivotnite. Za mnogu raboti sme polosi od niv.
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 20:14
Одамна љубовта не е она што беше.... чисто чувство, емоција и желба да му го дадеш некому целиот свет, со некого да го поделиш својот живот... трчајќи по она што мислиме дека вреди, материјалното богатство, забораваме на вистинските вредности, на сето она што не прави луѓе, сето она што вистински ја исполнува душата... и на крајот сфаќаме дека ништо, никакво богатство не вреди ако немаш љубов, ако немаш полно срце и душа, ако немаш со кого да го поделиш стекнатото, радоста, тагата...

ух, ама се распишав....

It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 20:19
Не отиде никаде......остана да живее во него,ама само во него
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 08:56

Padnav , mislev deka disham na komanda , deka toj mi beshe sve , vo sekoj pogled se narushi mojata intelegencija , okolu nego nisto ne bese razumno .  ( vrmenski tajm out e tuka biten)!

Stanav posle izvesno vreme , me krena prekrasna osoba , koja me uveri deka ljubov postoii i pred sve deka jas ja zasluzvam , deka znam da sakam i cenam i deka me pretvori vo podobra osoba .

Svetot bil bez moral , nizok , mie gajle doma kaj nas nie ja stvarame harmonijata , nie ja cenime ljubovta i nie go gradime nasiot svet , me nauci deka imas izbor ako gresis si greshen , si imal izbor da ne pagas na niski finti i nizok moral , prepistajse stalno dali vredi , a nisto ne vredi da povredis takva osoba!
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 09:57
aman be lugje .....koja negativna energija
kako be nemate ljubov??????
a be ja ja imam za izvoz.....
ljubov kon nebo , more , kamen , cveke , prijatel .....
site ja imate breeeeeee dajte aktivirajte ja.....
skriena vi e ....zaspana......
zhivotot e ubav ispolnet so ljubov......od site strani...
koga ke ja imate taa opshta ljubov ....
od sakanata osoba ke ispliva kako najaka na povrshina.....
ne ochekuvajte samo ljubov od i kon sakanata ljubov....
ako ja nemate drugata ljubov kon okolinata..
nema da ja osetite glavnata .....
reche bijonse1 i .....ima pravo
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 15:17
ја задушија секојдневните обврски,..... модерното време.... не е веќе како порано.... очигледно денеска се можеш да најдеш... а љубов
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.