|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика | страница 123 22> |
Автор | ||
Al3n10robinho
Нов член Регистриран: 12.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Ноември.2009 во 13:28 |
|
Ве молам,ако може некој да ги најде сите 11 песни од серијата 1001 ноќ =(. Ако може некој да ги најде, ве молам поставете линк, ќе ви бидам многу благодарен .
Поздрав, Ален . |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обиди се вака, на yu tube напиши kırac musıc или оди на линков. Јас веќе ги симнав нумерите, многу ми се бендисува ваква музика.
http://www.youtube.com/watch?v=nGVfdt7avF4 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
dan4o
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brat pisi binbir gece na you tube i izlaga sve :D
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej super, i mene mi se dopagja muziceto a ete ne mi tekna da gi pobaram!:)
tuku, epizodite da ne gi ima na nekoj torrent? |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prekrasen film
|
||
dan4o
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу убава серија, ми се бендисува што има нешто многу блиско до наш менталитет, па 500 години ропство не биле туку-така...
Си кркаат сарми, баклави, равании, близина со семејството и такви работи, а од ликовите многу ми се допаѓа улогата на г-ѓа Надидан. Многу интересен лик и стил има Онур, а ми се свиѓа како им се уредени домовите, убава музика, мерак...Истанбул...ммммм...супер серија... |
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da vi go preraskazam vo kratki crti do kraj
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да...кажи некој момент
|
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj ....Fusun ke umre .....ali kemal ke se prezeni .....onur i seherzada ke se zemat .....
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фалаааа.. |
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лаки, заборави да кажеш дека Керем и Бенум ќе се земат и дека ќе стане алкос и ќе се лечи.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Внеси реплика | страница 123 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |