|
Плачење |
Внеси реплика | страница 123 29> |
Автор | |
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Ноември.2005 во 23:31 |
Dali koga ni e tesko placimeme,site imame potreba od toa bez razlika dali sme maski ili zeski,maskite uste od mali gi ucat da ne placat,bidejki ke bidat slabi zaradi toa no vsusnost taka nesvesno ima satavat samo frustracii koi gi potisnuvaat i na kraj se pretvoraat vo agresivnost. Dali placeme sami ili ni e potrebno ramo za placenje,devojkite sekogas placat uz muabet so nivnite drugarki ili najbliski,a maskite toa kako sto kazav go potisnuvaat i sozllite gi pokazuvaat samo pod dejstvo na alkohol. Placejte i ne stramejte se od toa koga vi e najtesko toa e edinstveniot ventil na vasata dusa A posle dozdot ide sonce posle solzite sekogas nasmevkata e najubava! Изменето од Carnation |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вау!!!
вечерва стварно си расположен за филозофирање и тоа баш кога форумов е слаб |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
плаечење е убаво............ќе се испразниш убао.....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinskiot maz nikogas ne se plasi da zaplace...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Духче точно е тоа вистински маж не треба да се плаши да заплаче.Плачот е природна појава преку кој ја исфрламе негативната енергија,со секоја солза полесно е уште и ако си поприкажеме за маката и си заплачеме пред други уште полесно ќе биде.
Не се срамам од сопствените солзи плачам затоа што ми е тешко,плачам кога ми изгледа невозможно излегувањето од одредена ситуација,плачам кога сум тажна,плачам по милите кои си заминаа...секогаш помага!
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачам и не се срамам од своите солзи. Кога ми е тешко и кога сум во безизлезна ситуација кога сум или повредена или ми го повредиле тоа што ми значи или почитувам пуштам солзи, полесно ми е на душата. Солзите ми ја мијат болката понекогаш понекогаш останува болна воздишка.
Ретко пуштам солзи во јавност тие кои ги рачунам за вистински пријатели пред се ми ги имаат видено солзите ми имаат кажано дека ми се многу болни кога капат и тркалаат по лице. Но, ги гледаат ептен кога многу ми е тешко на душата. |
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
placeme, normalno........
|
|
tuka nekade....
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka nekade....
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блажени се оние кои плачат зашто ќе се утешат
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i se utesuvam da ti kazam....
|
|
tuka nekade....
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koga posleden pat ste placele,koja bila pricinata za toa? |
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачев вчера додека им раскажував на моите пријателчиња каква мака ме снајде!И искрено многу ми олесна!Без разлика што проблемот не е решен,а нема ни да се реши, со плачењето си намалив дел од болката која ја носам во гради.
Плачев за дечињата,плачев за се*е,плачев и за една изгубена душа која лута со своето детенце без да знае што ја чека...
Ќе завршам со песната на Тања Кочовска „Мој сине...“
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ohoohhohohooo, konecno mi tekna sho biznis ke otvoram...
ke prodaam maramcinja |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Внеси реплика | страница 123 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |