|
Најдобар светски фудбалер? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Ноември.2009 во 22:12 |
|
najdobar fudbaler za 2009,,
ili fudbalski duet. Minatava sezona i polovina od ovaa, gledame navistina dobar fudbal.Imame period koga ne mozeme da se odlucime koj e najdobar tim vo svetot.dali Inter, Barca ,Real, Chelsea, Manchester, Lyon ili mozebi Juvenus koj pak igra solidno. Jas sum fan na Barcelona pa mislam deka ne samo sto se najdobri klubski tuku deka i Messi e zlatna topka ,a Iniesta i Xavi, duet koj najdobro funkcionira. Sto mislite vie?? |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку и да не го сакам Кристиано Роналдо заслужава да е №1 за 2009г. Шампион со Ман Jтд и преди контузиjaта наjдобар за Реал Мадрид
|
||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ronald e dobar ama vo sega e mnogu pokvaliteten nego sto bese lani.Lani gi driblase Bolton i Newcastle a go nemase nigde so Arsenal i so Liverpool koga e najpotreben
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема везе.Се гледа краjниот резултат ,а он е Манчестер шампион.
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se slozuvam so kapo...jas ne sum navivac za barselona, ali mnogu ja pocituvam nivnata igra...i moe mislenje e deka iniesta poveke go zasluzuva epitetot najdobar, zosto ako ne bese toj, negovite dodavanja, asistencii,nafrlanja, mesi nemase da dade tolku golovi...najgolem kreator na igrata vo barselona (ne deka drugite ne se, mene mi se site ko programirani na plej stejsn), znaci tolku se mnogu uigrani,,,ednostavno prekrasno za oko...ronaldo ne go pocituvam, pred se kako licnost...mnogu mi fali sportski duh, malku da ja istisne negovata sebicnost a kako tehnicar e predobar... inaku moj favorit za najdobar fudbaler ( ne konkretno za godinava 2009, tuku voopsto poslednive nekolku godini) e Kaka. Kompleten igrac, i od igracki i od covecki aspekt!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
messi-kaka-c.ronaldo-ibrahmoviq-torres----------the best
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според мене ова признание треба да го добие Меси и мислам дека образложение не е потребно.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со ова слаба квалификациja каде направи Аргентина ич и не треба да е Меси №1..........
|
||
kapo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e Messi kriv sto Maradona ne znae nisto za fudbal.Znael kako da dribla pred 20 godini i tolku.Polos selektor nemala niedna representacija ,mozebi samo Mirsad
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Maradona
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tренерот не игра на теренот.А такви феноменални футбалери како месе треба да им е наjмалкиот проблем тренерот.
|
||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cristiano Ronaldo, Messi, Ibrahimovic i Waine Rooney
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
----------C.Ronaldo---F.Torres---Messi---Kaka---------------
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |