|
Анета Кочишки |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
streetbond
Нов член Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Септември.2009 во 02:55 |
Ednsotavno najomrazeno sustestvo vo makedonskiot eter.
Otsekogas mi bila odbivna , arogantna a vistinskiot "kvalitet" si go pokaza vo emisijata biseri so Ljilja Petrovic i kvazi novinarite koi napravija skandali i rashamonijada od se zivo i divo. Uste ke pravi vesnici i ke ja gledame nz tv stanicive kako gi promovira. Neka se izgubi od bilo koj medium bidejki takvi preceneti novinari gi ima nasekade. Se sto ovaa napravila dosega propagjalo , propagja a bogami i ke propagja. Nemojte da se obiduvate da ja opravduvate za postapkite vo taa emisija bidejki trebase odamna da se izvini na makedonskiot narod a taa nemase doblest da go napravi toa, ja svitka opashkata . Nekoi raboti ednostavno ne se zaboravaat! |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jа имаше као тема овде на форумов , мислам , ништо креативно и ново не понудила , тупаџиска работа
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има една предрасуда дека убавите жени особено русокосите се глупи.
Анета ја руши оваа предрасуда-она е ружна и глупа. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
CVETA777
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е таа? Можи слика да објавите?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=5B3459ED35A80B4CBA7B850B5C45CDA7
Najdole na statijata ima link,klikni kje ja vidish Aneta Kochishki. Изменето од renatax - 27.Септември.2009 во 21:27 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama bas nishto nema vo nea i na nea
|
|
streetbond
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ke i ja bojkotiram emisijata, nema ni da ja gledam. a i plus kretenski e kvizot.
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нај храбра е од сите од ТВ
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми е одбивна и арогантна
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која е таа ? .... на кое радио пее
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми ту. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
streetbond
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo stoto zivti se e najhrabra bre kokoskava?
Taa nepismenotia sto postavuva glupavi prasanja, vo se sto ke se fati vo se propagja a i na kraj ispagja deka e i nekoja bitna cura po televiziive? A be aj molim ti se. Taa guska nema nikakov kvalitet! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...najhrabra,mozebi po seljackiot recnik so koj gi vodi emisiite!
kakvi prasanja postavuva...ostaj..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zashvajsuvana vo ustata, ne gi izgovara zborovite ubavo, nemsa dobra dikcija.. a voditelka e.. za inelegencijata i avtorskite emisii nesakam da komentiram voopsto.. toa e opsto poznato..
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |