![]() |
|
Симулатори |
Внеси реплика ![]() |
Автор | ||
TOSHO ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Февруари.2007 во 11:06 |
|
Што мислите за возачките симулации на PC,PS2...
* Gran Turismo4 * GTR * Forza Motosport * Colin M'cree Rally..... Дали играте ваков вид на игри и дали се натпреварувате на интернет ...? |
||
![]() |
||
perotaraba ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Дали го користите FSX симулаторот и какви се вашите импресии, дали имате свои забелешки или пак некои познавања од летањето користејќи ги процедуралните мапи...
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
дали сакате симулатори?
еве ја на пр. поради големата љубов кон авионите, сакам летачки симулатори, сега ја играм IL2 Sturmovik ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Ете ги споив неколку мислења од други теми.
Па овде можите да пишите за сите симулации. ![]() |
||
![]() |
||
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
igram samo trkacki i letacki.Od trkacki edvaj ja cekam da izleze NFS Shift vo septemvri.A od letacki TARR Cronicles,Space Interceptor,Microsoft Flight Simulator,Dark Horizon itn itn. |
||
DRIFT
|
||
![]() |
||
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
|
Кое издание? ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
|
Od simulacii igram FSX i NFS Shift.
Za mene najdobri ![]() |
||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
||
![]() |
||
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
|
NSF Most Wanted е добра Shift ми е глупа
![]() |
||
![]() |
||
schumi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
|
![]() Tachyon: The Fringe Антика, 8-9 години е стара, ама едноставно се заљубив во играва уште од првиот пат. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |