IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 15>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?
    Испратена: 30.Мај.2009 во 10:05
Овен

Дадете му до знаење дека го обожавате, никогаш немојте да му наредувате, но и немојте во се’ да се сложувате со него – тоа му е навистина досадно. Сакаат да доминираат, со нив сексот најчесто е груб, брз и навистина возбудлив. Сексуално возбудете го со масажа и грицкање на ушите.

Бик

Кај биковите е добро да ја примените старата народна – љубовта оди низ желудникот. Со тоа, треба да бидете духовити и трпеливи. Ќе ви се исплати, затоа што биковите се страсни и издржливи љубовници, но им недостасува иновативност. Бакнувањето во врат ќе ги излуди, како што би ги излудела црвено платно пред очите.

Близнаци

Близнаците сакаат да разговараат и се воодушевуваат ако им ги проширите хоризонтите. Сакаат да експериментираат, и не се срамежливи. Земете ги нивните дланки во раце, на машките цицајте им ги прстите а на девојките бакнувајте им ги дланките, како да се принцези.

Рак

Ако им делите комплименти, внимавајте да бидете искрени и иновативни, затоа што во спротивно веднаш ќе ве прочитаат. Всадете им чувство на доверба и дозволете им да ви помогнат. Нежен секс со раковите ги вклучува сите сетила, но немојте да очекувате никакви посебни иновации. Ќе ги возбудите доколку им ги милувате градите посебно градниот кош.

Лав

Лавовите се возбудуваат на восхитување и давање на комплименти, па и кога не се сосема искрени. Многу се чувствителни и страсни љубовници, а најмногу ценат позната територија, бидејќи таму се најдобри. Ќе ги возбуди масажа и гребење по грбот.

Девица

Девиците имаат потреба од партнерот кои интелектуално ќе ги стимулираат. Многу ретко се одлучуваат за авантури, во долготрајни врски девици сексот е секој пат се подобар. Прилично се конвенционални и во сексот не сакаат неочекувани ситуации. Стомакот им е главна ерогена зона.

Вага

Вагите ќе ги воодушевите ако им дозволите да зборуваат сами за себе. Нема да биде тешко да ги освоите доколку кон нив бидете искрени и забавни. Најосетлив дел од телото им е долниот дел на грбот и задникот. Ова сознание искористете го додека танцувате, а и подоцна кога ќе тргнете со поинтимните зафати. Сексот ќе ви биде воодушевувачко искуство, како да гледате филм. Конечно, вагите се многу досетливи љубовници.
Скорпија

Немојте да се обидете да ги контролирате, но и немојте да бидете млитави, затоа што тие сакаат силни луѓе. Сексот со скорпии е интензивно и страсно искуство, многу се издржливи и спремни да исполнуваат секакви фантазии. Гениталиите се секако ерогени зони – без разлика на хороскопскиот знак, но кај скорпиите се многу поосетливи.

Стрелец

За да ги привлечете морате да ја сочувате емоционалната воздржаност. Лесно ќе ги повикате на состанок, но тешко во врска. Па и кога ќе ги вовлечете во неа, ќе морате да бидете спремни на тоа дека ќе морате да ги делите. Тие се кралеви на авантурите, сакаат да истражуваат, секс во природа и слични работи. Не се за конзервативни партнери. Посветете се на нивните бедра, воопшто на внатрешниот дел на телото.

Јарец

Сакаат да разговараат за сериозни теми, и имаат потреба од некој кој добро ќе ги засмева. Никогаш немојте да доцните на состанок. Тие се многу издржливи љубовници, би можеле да имаат секс цела ноќ, а потоа уште малку. Добри се во она што го прават, но немаат создавачка жица. Воодушевете ги со милување на нозете а изненадете ги со зголемено внимание на колената.

Водолија

За да успеете да се сплеткате со водолија, потребна ви е добра комуникација и флексибилност. Ерогени зони му се глуждовите и листовите. Масирајте им ги, или едноставно врзете им ги! Сексот им е креативен, го доживуваат како забава, и сакаат набрзина.

Риба

Рибите можете да ги воодушевите со разговор за мистериите и духовноста. Нив им е потребен позитивен партнер кој ќе им дели комплименти. Ќе ги распламти масажа на стапалата, бидејќи тие се нивна главна ерогена зона. Сакаат еротски игри, глумење на улоги и слично.

Изменето од CST - 30.Септември.2009 во 23:22
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 10:11
ahamголема%20насмевка  sega doznav kakov sum i so me palit
ne smeam da go zaboravam pak

Изменето од anakin - 30.Мај.2009 во 10:12
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 10:12
Лав

Лавовите се возбудуваат на восхитување и давање на комплименти, па и кога не се сосема искрени. Многу се чувствителни и страсни љубовници, а најмногу ценат позната територија, бидејќи таму се најдобри. Ќе ги возбуди масажа и гребење по грбот.

голема%20насмевка.......задоволство задоволство задоволство
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 10:42
Interesni podatoci
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 10:48
Стрелец

За да ги привлечете морате да ја сочувате емоционалната воздржаност. Лесно ќе ги повикате на состанок, но тешко во врска. Па и кога ќе ги вовлечете во неа, ќе морате да бидете спремни на тоа дека ќе морате да ги делите. Тие се кралеви на авантурите, сакаат да истражуваат, секс во природа и слични работи. Не се за конзервативни партнери. Посветете се на нивните бедра, воопшто на внатрешниот дел на телото.

poznato nesto размислување
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 10:51
Вага

Вагите ќе ги воодушевите ако им дозволите да зборуваат сами за себе. Нема да биде тешко да ги освоите доколку кон нив бидете искрени и забавни. Најосетлив дел од телото им е долниот дел на грбот и задникот. Ова сознание искористете го додека танцувате, а и подоцна кога ќе тргнете со поинтимните зафати. Сексот ќе ви биде воодушевувачко искуство, како да гледате филм. Конечно, вагите се многу досетливи љубовници.

ммм...да. верно.
ахахахаха...задникот... си го чувам jас него.смеење
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 11:04
Бик

Кај биковите е добро да ја примените старата народна – љубовта оди низ желудникот. Со тоа, треба да бидете духовити и трпеливи. Ќе ви се исплати, затоа што биковите се страсни и издржливи љубовници, но им недостасува иновативност. Бакнувањето во врат ќе ги излуди, како што би ги излудела црвено платно пред очите.
prvata recenica NETOCHNO
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 11:55
Ova skorpijata ,nekako najprivlechna mi izgleda
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 16:46
Јарец

.....Тие се многу издржливи љубовници, би можеле да имаат секс цела ноќ, а потоа уште малку....

црвенеењецрвенеењецрвенеењеmi pogodileнамигнување

Изменето од blackeye - 30.Мај.2009 во 16:50
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 16:48
definitivno ribi голема%20насмевка mene najvise ribite mi odgovarat љубов
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 17:40
Вага, јас, штознам, фино пишува позитивно па ај ќе прифатам, тоа дека било ко на филм со мене ајде мајката....брее
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 19:02
Водолија

За да успеете да се сплеткате со водолија, потребна ви е добра комуникација и флексибилност. Ерогени зони му се глуждовите и листовите. Масирајте им ги, или едноставно врзете им ги! Сексот им е креативен, го доживуваат како забава, и сакаат набрзина.

Ili ova horoskopot nema vrska....

Ili majka mi me laze deka sum roden togas...
.газење%20од%20смеење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 10:54
moj

ne mora dlankite moze i vratce...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 11:57
Тој знак што често влегува од една куќа во друга
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.