|
Кој хороскопски знак е најдобар во сексот? |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Мај.2009 во 10:05 |
Овен
Дадете му до знаење дека го обожавате, никогаш немојте да му наредувате, но и немојте во се’ да се сложувате со него – тоа му е навистина досадно. Сакаат да доминираат, со нив сексот најчесто е груб, брз и навистина возбудлив. Сексуално возбудете го со масажа и грицкање на ушите. Бик Кај биковите е добро да ја примените старата народна – љубовта оди низ желудникот. Со тоа, треба да бидете духовити и трпеливи. Ќе ви се исплати, затоа што биковите се страсни и издржливи љубовници, но им недостасува иновативност. Бакнувањето во врат ќе ги излуди, како што би ги излудела црвено платно пред очите. Близнаци Близнаците сакаат да разговараат и се воодушевуваат ако им ги проширите хоризонтите. Сакаат да експериментираат, и не се срамежливи. Земете ги нивните дланки во раце, на машките цицајте им ги прстите а на девојките бакнувајте им ги дланките, како да се принцези. Рак Ако им делите комплименти, внимавајте да бидете искрени и иновативни, затоа што во спротивно веднаш ќе ве прочитаат. Всадете им чувство на доверба и дозволете им да ви помогнат. Нежен секс со раковите ги вклучува сите сетила, но немојте да очекувате никакви посебни иновации. Ќе ги возбудите доколку им ги милувате градите посебно градниот кош. Лав Лавовите се возбудуваат на восхитување и давање на комплименти, па и кога не се сосема искрени. Многу се чувствителни и страсни љубовници, а најмногу ценат позната територија, бидејќи таму се најдобри. Ќе ги возбуди масажа и гребење по грбот. Девица Девиците имаат потреба од партнерот кои интелектуално ќе ги стимулираат. Многу ретко се одлучуваат за авантури, во долготрајни врски девици сексот е секој пат се подобар. Прилично се конвенционални и во сексот не сакаат неочекувани ситуации. Стомакот им е главна ерогена зона. Вага Вагите ќе ги воодушевите ако им дозволите да зборуваат сами за себе. Нема да биде тешко да ги освоите доколку кон нив бидете искрени и забавни. Најосетлив дел од телото им е долниот дел на грбот и задникот. Ова сознание искористете го додека танцувате, а и подоцна кога ќе тргнете со поинтимните зафати. Сексот ќе ви биде воодушевувачко искуство, како да гледате филм. Конечно, вагите се многу досетливи љубовници. Скорпија Немојте да се обидете да ги контролирате, но и немојте да бидете млитави, затоа што тие сакаат силни луѓе. Сексот со скорпии е интензивно и страсно искуство, многу се издржливи и спремни да исполнуваат секакви фантазии. Гениталиите се секако ерогени зони – без разлика на хороскопскиот знак, но кај скорпиите се многу поосетливи. Стрелец За да ги привлечете морате да ја сочувате емоционалната воздржаност. Лесно ќе ги повикате на состанок, но тешко во врска. Па и кога ќе ги вовлечете во неа, ќе морате да бидете спремни на тоа дека ќе морате да ги делите. Тие се кралеви на авантурите, сакаат да истражуваат, секс во природа и слични работи. Не се за конзервативни партнери. Посветете се на нивните бедра, воопшто на внатрешниот дел на телото. Јарец Сакаат да разговараат за сериозни теми, и имаат потреба од некој кој добро ќе ги засмева. Никогаш немојте да доцните на состанок. Тие се многу издржливи љубовници, би можеле да имаат секс цела ноќ, а потоа уште малку. Добри се во она што го прават, но немаат создавачка жица. Воодушевете ги со милување на нозете а изненадете ги со зголемено внимание на колената. Водолија За да успеете да се сплеткате со водолија, потребна ви е добра комуникација и флексибилност. Ерогени зони му се глуждовите и листовите. Масирајте им ги, или едноставно врзете им ги! Сексот им е креативен, го доживуваат како забава, и сакаат набрзина. Риба Рибите можете да ги воодушевите со разговор за мистериите и духовноста. Нив им е потребен позитивен партнер кој ќе им дели комплименти. Ќе ги распламти масажа на стапалата, бидејќи тие се нивна главна ерогена зона. Сакаат еротски игри, глумење на улоги и слично. Изменето од CST - 30.Септември.2009 во 23:22 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham sega doznav kakov sum i so me palit
ne smeam da go zaboravam pak Изменето од anakin - 30.Мај.2009 во 10:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лав
Лавовите се возбудуваат на восхитување и давање на комплименти, па и кога не се сосема искрени. Многу се чувствителни и страсни љубовници, а најмногу ценат позната територија, бидејќи таму се најдобри. Ќе ги возбуди масажа и гребење по грбот. ....... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesni podatoci
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стрелец
За да ги привлечете морате да ја сочувате емоционалната воздржаност. Лесно ќе ги повикате на состанок, но тешко во врска. Па и кога ќе ги вовлечете во неа, ќе морате да бидете спремни на тоа дека ќе морате да ги делите. Тие се кралеви на авантурите, сакаат да истражуваат, секс во природа и слични работи. Не се за конзервативни партнери. Посветете се на нивните бедра, воопшто на внатрешниот дел на телото. poznato nesto
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вага
Вагите ќе ги воодушевите ако им дозволите да зборуваат сами за себе. Нема да биде тешко да ги освоите доколку кон нив бидете искрени и забавни. Најосетлив дел од телото им е долниот дел на грбот и задникот. Ова сознание искористете го додека танцувате, а и подоцна кога ќе тргнете со поинтимните зафати. Сексот ќе ви биде воодушевувачко искуство, како да гледате филм. Конечно, вагите се многу досетливи љубовници. ммм...да. верно. ахахахаха...задникот... си го чувам jас него. |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бик
Кај биковите е добро да ја примените старата народна – љубовта оди низ желудникот. Со тоа, треба да бидете духовити и трпеливи. Ќе ви се исплати, затоа што биковите се страсни и издржливи љубовници, но им недостасува иновативност. Бакнувањето во врат ќе ги излуди, како што би ги излудела црвено платно пред очите. prvata recenica NETOCHNO |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova skorpijata ,nekako najprivlechna mi izgleda
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јарец
.....Тие се многу издржливи љубовници, би можеле да имаат секс цела ноќ, а потоа уште малку.... mi pogodile Изменето од blackeye - 30.Мај.2009 во 16:50 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno ribi mene najvise ribite mi odgovarat
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вага, јас, штознам, фино пишува позитивно па ај ќе прифатам, тоа дека било ко на филм со мене ајде мајката....брее
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Водолија
За да успеете да се сплеткате со водолија, потребна ви е добра комуникација и флексибилност. Ерогени зони му се глуждовите и листовите. Масирајте им ги, или едноставно врзете им ги! Сексот им е креативен, го доживуваат како забава, и сакаат набрзина. Ili ova horoskopot nema vrska.... Ili majka mi me laze deka sum roden togas.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moj
ne mora dlankite moze i vratce... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој знак што често влегува од една куќа во друга
|
|
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |