![]() |
|
Се срамите ли од својата најверна другарк |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
MarijaGjakovska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Март.2009 во 20:20 |
Jas imav takov problem ama go resiv,ako vi treba pomos.pisete mi mene.
golem pozz ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne gledam zosto bi se sramela od svoite prijateli... site se prekrasni luge na svoj nacin i bezizmerno gi sakam
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Sunny - 19.Март.2009 во 22:21 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
НЕ
Изменето од Lithium - 16.Април.2011 во 20:55 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
MarijaGjakovska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
sekoj si ima najdobra drugarka,ako ve izneveruva znaci ve ogovara ve izdava ve mrazi se druzi vo vasite neprijateli ,i ve ogovra.Toa znaci na nekoj nacin deka ve srami pred site drui,jas imav i go resiv na posebennacin.
zatoa velam ako imate takov problem kaze te mi mene jas ke vi go resam. Da drugarkite se kako dzvezdite. pozz me. |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Treba da razgranicis sto se podrazbira pod poimot "najdobra drugarka" .... onaa sto ti go naveduvas ne lici na toa .....
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Ццццц децата напаѓаат пак.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Mojata najok koleska ne e bas za u javnost a jas obozavam so nea da sedam bilo kade na kafe. -mislam deka ova se kaza.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
само кога сме излезени и кога се кикоти ко несалам ама шо да прам ќе ја трпам, каква е таква си ја сакам...
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Хехехехе...сега кога *пораснавме* не сме такви мутави како што си бевме како мали,не се срамам од ниедна.Ама кога ќе се сетам во средно (одамна беше бе!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
od najvernata prijatelka/prijatel nikoj ne moze da se srami, prijatelite sepak sami gi odbirame i sami odlucuvame na koj rang ke bidat kaj nas. ako nekomu sme mu dale celosna doverba, ne moze od nego da se sramime
Изменето од butel2 - 20.Март.2009 во 09:47 |
|
![]() |
|
:)
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Не. Нема ни зошто.
Нели да бидете најдобри другарки, значи да се прифатите една со друга какви што сте ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Оф леле. Па ако ми е другарка не би се срамела од неа. Не шета гола па да ми биде срам.
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Tiggy Vicious - 29.Јуни.2010 во 00:51 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |