|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Март.2009 во 23:41 |
|
Дали се сомневате, дали сте наивни?
Дали ве изневериле, дали ве предале? едноставно, колку пријателите ви се всушност пријатели? |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сите се вистински, на моменти се сомневам во нивната...верност..па добро никој не е совршен сите правиме грешки, но некој и претерува....
Изменето од Командантица - 16.Март.2009 во 23:47 |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeee heeee.......kolku pati...i segokas istoto si go vikam...e drugiot pat nema da dozvolam i pak istoto......
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само еден пријател ми е вистински ...со цело срце и бескрајно...и благодарам за тоа
знае да ме насмее во најтешки моменти...а богами и да ме извлече успешно од “жутите минути“ |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секој има такви пријатели какви што заслужува |
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто? затоа што секој сам си ги бира пријателите! а тие што ќе ги одбере времето, тие се тие, вистинските. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имало такви што ме изневериле.........
Но има други што не ме изневериле......... Јас никогаш нема да изгубам доверба во вистинското пријателство....... |
||
МИР со сите
|
||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И спрема најдобрите пријатели со големо внимание, затоа што не знам кој од каде и на каков начин може да погреши (свесно или несвесно, намерно или ненамерно, знаејќи или незнаејќи) и да ми направи беља. Луѓе сме - грешиме. Треба да ги предвидиме настаните неколку чекори напред, да гледаме во радиус од неколку метри околу нас (а не само пет сантиметри пред нас) и со голема внимателност да чекориме низ животот.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пријетел сум ти ТЕБЕ
а не на твоите заблуди |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinskite prijateli se onie koi se sekogas tuka za tebe, i koga ti e najtesko i koga si najsrekna.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
retki se pravite prijateli.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edno znam... deka vistinski prijatel e onoj koj ke ti zastane na patot, ako toj pat vodi kon bezdna.
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистинскиот пријател е еден. Тој знае дека ни треба пред самите да змаеме. Тој е тука и кога не го бараме.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу внимателно си ги бирам пријателите и затоа отсекогаш биле многу малку на број, но задоволна сум од нивната улоги во мојот живот. Секогаш биле фер кога требало а тоа некогаш подразбира и „стоење по страна„ и пружање морална поддршка во тешки моменти.
Не се совршени но не сум ни јас. Фала му на бога и за случајните пријатели кои сум ги запознала во неволја, тие не биле отсекогаш со мене но биле кога најмногу ми требале. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |