IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Колку пријателите ви се навистина пријатели
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку пријателите ви се навистина пријатели

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 14>
Автор
Порака
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Колку пријателите ви се навистина пријатели
    Испратена: 16.Март.2009 во 23:41
Дали се сомневате, дали сте наивни?
Дали ве изневериле, дали ве предале?

едноставно, колку пријателите ви се всушност пријатели?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 23:44
не сите се вистински, на моменти се сомневам во нивната...верност..па добро никој не е совршен сите правиме грешки, но некој и претерува....

Изменето од Командантица - 16.Март.2009 во 23:47
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 23:45
eeee heeee.......kolku pati...i segokas istoto si go vikam...e drugiot pat nema da dozvolam i pak istoto......
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 23:52
само еден пријател ми е вистински ...со цело срце и бескрајно...и благодарам за тоабакнеж
знае да ме насмее во најтешки моменти...а богами и да ме извлече успешно од  “жутите минути“

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 00:00
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

само еден пријател ми е вистински ...со цело срце и бескрајно...и благодарам за тоабакнеж
знае да ме насмее во најтешки моменти...а богами и да ме извлече успешно од  “жутите минути“

секој има такви пријатели какви што заслужува бакнеж
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 00:14
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

секој има такви пријатели какви што заслужува бакнеж

зошто?
затоа што секој сам си ги бира пријателите!
а тие што ќе ги одбере времето, тие се тие, вистинските.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 02:09
Имало такви што ме изневериле.........

Но има други што не ме изневериле.........

Јас никогаш нема да изгубам доверба во вистинското пријателство.......
МИР со сите
Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 02:18
И спрема најдобрите пријатели со големо внимание, затоа што не знам кој од каде и на каков начин може да погреши (свесно или несвесно, намерно или ненамерно, знаејќи или незнаејќи) и да ми направи беља. Луѓе сме - грешиме. Треба да ги предвидиме настаните неколку чекори напред, да гледаме во радиус од неколку метри околу нас (а не само пет сантиметри пред нас) и со голема внимателност да чекориме низ животот.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 08:35
пријетел сум ти ТЕБЕ
а не на твоите заблуди
бакнеж
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 09:46
Vistinskite prijateli se onie koi se sekogas tuka za tebe, i koga ti e najtesko i koga si najsrekna.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 13:05
retki se pravite prijateli.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 15:37
Edno znam... deka vistinski prijatel e onoj koj ke ti zastane na patot, ako toj pat vodi kon bezdna. 
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 16:44
Вистинскиот пријател е еден. Тој знае дека ни треба пред самите да змаеме. Тој е тука и кога не го бараме.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2009 во 20:41
Многу внимателно си ги бирам пријателите и затоа отсекогаш биле многу малку на број, но задоволна сум од нивната улоги во мојот живот. Секогаш биле фер кога требало а тоа некогаш подразбира и „стоење по страна„ и пружање морална поддршка во тешки моменти.
Не се совршени но не сум ни јас.
Фала му на бога и за случајните пријатели кои сум ги запознала во неволја, тие не биле отсекогаш со мене но биле кога најмногу ми требале.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.