![]() |
|
Брет Пит. |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 11.Октомври.2005 во 20:52 |
jas samo ke vi kazam deka omilen akter mi e toj pa i tolku vi e dovolno so ke kazite vie za UBAVECOV
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahaha, treba jas edna vakva tema za Antonio Banderas da otvoram... Brad Pitt...mnogu e ubav....i mnogu mi se svigjat kako glumit...edinstveno so me nervirat e to so sega e so onaja k_ _ _ a....:-)) Изменето од Alekta |
|
![]() |
|
Ana^^ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Za ubav ubav e.
![]() ![]() |
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
abe ne deka ne si odgovaraat so Angelina aliiii sepak...ne znam zs ali mnogu mi e krivo so se razdelija....:-/ p.s. abe Antonio Banderas e sto pati poubav od Brad Pitt...leleeee kolku bese ubav vo "Intervju so vampirot"....dobro de i dvajcata bea ubaj, ali antonio bese....uf...:-)))) |
|
![]() |
|
Mutant ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() Регистриран: 21.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
bret pit dobar glumec i licen ama so jonz deep ne si go možit
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
abe jes da jonny depp e isklucitelno talentovan na brad na culceno mojt da mu se fatit vo lepota iako e dosta simpaticen
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
IZVINI MALKU MISLANJETO AKO MOZIS DA SI GO POJASNIS POSO NISO NE RAZBRAV SO SAKAS DA KAZIS, a kako so mojs da procitas jas ne odrekvam deka jonny e podobar glumec ama ne i lepota
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hehehehehehe joki! a so bi rekla za Antonio Banderas....realno kazi si...mu nemat ramen...! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
kako ne, dobAr e ama...BRAT PITT
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
da i jas ne go sakam koga ne e bricen ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Supernatural ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
EHH DA IMAMM KOOO STO NEMAMMM DA SI IMAM DECKOO KAOO PITTT I DAAA JAAVAMMMM JASSS NA NEGOOOO I DA JAVAMMMM I DA JAVAMMMMM DENN I NOKKKKKKKKKK :-))) TRILILTUTUT TRILIITUTUTU I DA MI KUPIIIIIII KREVEEETTTTTT PA DA SPIJAMMMMM JAS SO NEGOOOOO MA DA SPIJAMMM DENNNNNN I NOKKKKKKK :-))))
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
МНОГУ Е ГЛУП
2 ЧИСТИ НЕМА!!! ВЕРВАЈ МЕ ШО ТИ ВЕЛАМ САМО ЛЕПОТА ЏОА ИМА ГЛУПАК!!!!!! |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Priznavam deka ima lepota ama jas ne sum mnogu po rusokosi decki.Za rusokos e odlicen samo toa mozam da kazam.
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Dobar e tipot be, dobar glumec e
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |