|
Гласачки „дваесетки“ нарачува ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Февруари.2009 во 13:42 |
|||||
Да не му се верува на човек ама бидејки го пишува во Нова Македонија раѓа сомнеж...
Гласачки „дваесетки“ нарачува ВМРО-ДПМНЕ
Изменето од mamamd - 25.Февруари.2009 во 13:43 |
||||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
a koj mi vikase kako sum mozela da go sporeduvam Gruevski so Stalin?
ma Stalin po kratka postapka gi resaval rtabotite, ovoj ja cica kapka po kapka krvta na lugjeto .. i ne mi za neveruvanje ova sto go pisuva, za Ilinden isto taka im bese naredeno na vrabotenite po ministerstvata da moraat da odat vo Pelince ... |
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
jas nesto nacuv deka imal i spisok na partiski aktivisti koi imale raspored za obavuvanje na domasnite mu raboti ......... duri otisol do tamu da vo interes na zastita na covekovata okolina , prestanal da koristi toalet hartija .... i ne e tolku lud koga gi ima na spisok partiskite clenovi so podolg jazik koi vo pauza pomedju izborite nemaat sto drugo da pravat
Изменето од miroslav_g8 - 25.Февруари.2009 во 14:12 |
||||||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Груки и се е можно! Воопшто не се сомневам дека сето ова е вистина...
|
||||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
nisto posebno, sekoja partija na svet go prae ova "anketiranje"
|
||||||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ништо ново
|
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ma jas navistina se cudam , kako do sega ne mi se javile za nekoja anketa ....... od takov vid ........ a bi sakal ......... mnogu , mnogu , bi sakal ..... a mozebi go nemaat mojot tel . broj
|
||||||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
miroslav_g8 остави го на некој од Грујовистите на форумов па тие ќе му ја пренесат твојата желба
|
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
... има има и такви
|
||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
se prifakja predlogot ....... i vednas pisuvam ......... 02 309 5609 ......... ocekuvam povik za da pomognam
|
||||||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ljubco terashe po ovoj terk . Nishto novo .No neznam zoshto gi sobiraat ovie lichni karti po toa shtabovite barem takov beshe redot kaj Ljubchovistite,.I shto korist od ovoj chekor ako nekoj ne saka da glasa ? Shto i da dade lk. i telefon?
|
||||||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ova ne e anketa ... ova e pritisok ... sto ako nekoj nema da moze da gi sobira tie 20 lugje ?!...
|
||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
kako sto na primer gi sobiraat site licni karti od semejstvoto pa odi da glasa samo eden za site ......... onoj koj uspeal da go zapomni znakceto na partijata poubavo od drugite ........ vo duhot na musketarite .......... eden za site , SITE ZA NIKADE
|
||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ABE OVA NE E ZA SMEENJE. ZNAM NA NEKOLKU NOVOVRABOTENI STO IM SE JAVILE I BARALE OD NIV SPISOK SO 20-25 LUGJE, KOI SO SIGURNOST BI GLASALE ZA NIV I USTE GI PRASUVALE DALI IMAAT KAMERI NA MOBILNITE ??????????
RESILE LUGJEVO DA OSTANAT NA VLAST VO NAREDNITE STO GODINI |
||||||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |