|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница 123 30> |
Автор | |||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Февруари.2009 во 11:29 |
||
Mnogu kompozicii be!?? Aj bash da vidime shto li ke ni ponudat ovaa godina. Lani ni na edna raka nemozheshe da se izbrojat kvalitetnite!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фак евросонг, не ни треба
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Licno mnogu mi pravi kjef VERCETO top glas ima i stilot mi se dopagja i pozeluvam dobar nastap.........a za drugo koi ke bide prv .....sve namestena rabota kako site festivali .. |
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ги слушнав рефрените и баш ниту еден не ми направи ќеиф. Се некој слични песни, некој поп - рок стил...
Ама пак ќе биде ко и неколку години наназад, пак со скандали.... |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Евросонг ти е надмината работа,..не е веќе во мода, и онака е срање!
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да да, па и најискрено многу поинтересно е да се гледа сеир на тоа скандалите што ќе се слушат и сета таа фрка околу евросонг отколку песните да се слушаат
|
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
никои од тие песни на евросонг не станале хитови, нити победниците,..само таа сезона се вртат по каналите а наредната се забораени,..све се клошари тоа певачите,..лигуши
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pak ke upropastat nesto za toa da se dokazat koj so sto ke pridonese da ja zezni pesnickata i beskrajno da se fali sto napravil, za na kraj da ne ubeduvaat deka cel svet ne mrazi...
|
|||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве ги рефрените на песните за евросонг.
Прва вечер http://www.youtube.com/watch?v=EztVkKrcySk Втора вечер http://www.youtube.com/watch?v=EIMHtloXvP4 Ги ислушав референите од двете полуфинални вечери и мене најголем впечаток ми оставија следниве: нехт тајм, калиопи и наум, александар белов, кристијан, и песната на ристо со тој типот на виолина многу подсеќа на ланската победничка песна каде нели имаше и виолина на сцена. |
|||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гласајте за БЕЛОв на евровизија, нека оди млада надеж на Евросонг
Бев за калиопи, али по тоа денес што го изјави во Експлозив, се каам, рече дека ако не иде сега она на Евросонг, нема никогаш повеќе да се пријави и како македонија ќе ја изгубиме Ова е уцена или? И аман, КАЛИОПИ е на сите медиуми сега пред Евросонг, тоа и успеа на Каролина, али на ова тешко, публиката сака хит пејачи |
|||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас искрено повеќе предност би им дал на Проект Македонија него на Белов, бидејќи тие имаат песна која полесно би прошла на Евровизија. Инаку, Калиопи нека иде у П.М. со нејзината иритирачка рум-дум-дум и таму нека уценува и нека победува. |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не знам зошто секоја година македонскиот народ се возбудува за овој натпревар кој е пропаднат и сега дебилен
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да бе навистина...
|
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дефинитивно песните се утка, ни една нормална нема,..не знам дали одиме игоре или удоле
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Внеси реплика | страница 123 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |