|
PLS HELLP ME !!! |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Декември.2008 во 20:00 |
lele luge definitivno neznam sto da pravam mi treba golema pomos..vo kratki crti i da ne odolgovlekuvam MI SE ZAKANUVA BIVSIOT so toa sto ako ne bidam so nego ke pusti eden klip i so toa ke mi go unisti cel moj zivot...MI se sviga drug i mn sakam da bidam so nego no go odbivam zatoa sto mi se zakanuva ako bidam so nego pokraj kotekot ke go pusti i klipot...lele ima li nekoj ideja sto da pravam zatoa sto vaka veke nemozam
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro ti e da razgovaras so bivsiot i da mu kazes deka ne sakas veke da bides so nego i kraj. Probaj da razgovaras i so drugarite negovi da im kazes deka ne saka da te ostavi na raat i deka ti se zakanuva ( klipot ne mora da go spomnes )Mozebi oni ke go vrazumat nekako. A ti ne mozes da dojdes nekako do klipot i da go izbrises? By the way bivsiot ti e navistina kreten stom misli deka so kotek i so pustanje na nekoj klip ke te natera da ostanes so nego. Izvini vaka ama navistina e taka, po ova sto go kazuvas!
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека треба да разговараш со најдобриот другар на бившиот твој и да му кажеш што се случува...и мислам дека треба да го вклучиш и тој дел за клипот.Побарај од него ако може некако да дојде до клипот или да разговара со твојот бивш и да го убеди дека клипот и тепањето не е начин на кој што може да те врати...Ти се свиѓа друг...Тоа е одлично..разговарај со него и кажи му дека има одредени работи поради кои неможеш да бидеш со него..ако и ти на него му се допаѓаш тогаш би требало да те разбере и да почека малку да се смири ситуацијата...а што знам...можеби и да ти помогне на некој начин во решавањето...Некој недозреан можеби ќе ти рече...абе собери неколку машки и нека го решат проблемот...или некои други такви идеи..меѓутоа можам само да ти кажам..тоа не е вистинскиот начин за решавање на проблемот можеби дури и ќе си ја влошиш ситуацијата...затоа секој нареден чекор планирај го внимателно и консултирај се со некого..па дури и со нас на форумов...
Па шмизличке....кажи како планираш да постапиш,па можеби уште некој совет добро ќе ти дојде... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obrati im se na tvoite roditeli!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskrenoi neznam sto da pravam...toj znae deka jas imam drug ...deka mi se sviga nekoj drug i toa mnogu go povredi zatoa to svati deka vistina me izgubi...od sekogas e premnogu ljubomoren na mene a sega e vkraj...mi zvoni i mi se dere mi vika deka ke mi vrati...zasto jas koga sum go sakala nego vo izminatiov period toj mozel se da pravi za mene...e sega toj me sakal pa ja moralo da pravam kako sto saka toj...premnogu mi e teshko zatoa sto sakav da svrtam nova strana od zivotot so nekoj drug i da go zaboravam vremeto koe go pominavme zaedno no ne mi uspeva...lele neznam definitivno sto da pravam...ke probam da razgovaram so drugar mu no neznam sto ke napravam...uste pred nekolku meseci se desi istovo no togas mi rece deka ke go pusti klipot samo pod uslov ako si fatam decko od negoviot grad(zatoa sto sme od razlicni gradovi) toa nema sansi da go storam no sega ispaga deka ke go pusti klipot ako si fatam decko od bilo kade ne samo od negoviot grad...sinoka mi se derese na skype i mi rece deka se dodeka toj me saka nema da dozvoli da bidam so drug makar i pod uslov da go pusti klipot bolen e i mu fali nesto a jas nemozam nisto protiv nego...edinstveno mi preostanuva da se molam na gospod deka se ke bide ok :(
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesmeam da kazam na moite roditeli zatoa sto 2 godi kriev deka idam so nego...OD DOMA NE MI E DOZVOLENA TAA VRSKA !!! i sto ko ke im kazam nemozat nikako da vlijaat...a i ne smeam da pravam nisto pred vreme !
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neli spiesh pomegu niv,a toa znaci deka si im milenica,taka da nema od sto da ti strav.
p.s. dobar ti e filmot :d |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaebana situacija...
Znaes, moze drugar mu ke bide prviot sto ke go vidi klipot... razmisli i za toa, dali predlogot so drugarot e dobar... Sepak oni se drugari podolgo otkolku sto si ti so nego, i treba da ostanat drugari i posle... |
|
DeepBlue
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam za toa...ali ednas koga bev vo vakva situacija razgovarase so nego za da ja smiri situacijata...ovojpat neznam..ke probam ali ne veruvam nisto da mi uspee....mi kazuva deka ke umrel bez mene i za toa go pravi ova ... SELJAK E BOLEN treba da odi da se leci a jas neznam sto ke pravam...ako go pusti klipot ke se ubijam sto ke mi e takov zivot poveke
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
навистина сложено е се.....
само кога и пред време си го знаела неговиот тежок карактер требало да бидеш претпазлива и што и да си правела со свои очи да видиш дека се ќе избришеш..... како и да е биднало,потегов на уцена за да бидеш со него му е крајно безобразна тоа нема да те натера да го сакаш само повеќе да ти стане одбивен.......да ти дадам предлог да одиш на ризик и да му речеш што сакаш прави и да го пушти не ме интересираш,знак прашалник е дали ќе се осуди,може во одреден момент ќе свати и може ќе се покае(а може и не) Или пак смири се со него ама и ти уцени го дека ќе го избрише ако пак бидете заедно.....после пак раздели се, во мегувреме можеш да го изгубиш овој моментално што ти се допаѓа..ама ќе имаш и други може и ќе ти треба одмор од дечковциве(се надевам дека барем малку ќе ти помогнам) |
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele luge fala mnogu na sovetite...Vo momentot citav nekoj ubavi ljubovni poraki od forumov i mi dojde idea da mu napisam nekoja dobra poraka deka go sakam ali nemozam da se trudam veke vo vrskata zatoa sto se gleda neka nema happy end zosto da ne se potrudime da svrtime nova strana od zivotot i sl...ali nikako ne mi ide neznam ni sto da pisam ni kako da pocnam pm blokiran mi e mozokov i strav mi e da ne zgresam nesto...
|
|
rotting
Нов член Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto se raboti vo klipot nesto doverlivi informacii
Изменето од rotting - 11.Декември.2008 во 02:42 |
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa definitivno privatni raboti koj ne smee da gi vidi drug NE SMEE TOJ KLIP VO JAVNOSTA zatoa sto mojot zivot se rusuva posle...ednostavno ke se ubijam sto ke mi e posle zivotov gaden
|
|
rotting
Нов член Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mlada damo zasto si se nafatila na toa koa znaes deka sekogas moze da otide protiv tebe i da e zloupotrebeno ili ne razmisli?
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |