|
На што мислите за време на секс? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Ноември.2008 во 01:22 |
Hmmm... Nas maskite ne bie glas deka cesto za vreme na seks namesto na partnerkata mislime deka sme so nekoja druga... Neli, "u mraku svaka kr*va je ista" pa mozeme da zamislime deka Andzelina Dzoli e "pod nas"... Ili barem zamisluvame deka sme u nekakva druga uloga, bilo nie, bilo partnerkata... Za devojkite postojat muabeti deka poradi "posvetenosta, azurnosta ili sposobnosta" na partnerot, se prasuvaat koga posleden pat e molerisan plafonot... Ako toa se slucuva, postoi nekoja pricina. Dali i na sto mislite za vreme na seks, ako ne mislite na partnerot?
Изменето од Biba_G - 10.Декември.2008 во 23:02 |
|
DeepBlue
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako voopsto mi ostavi vreme za mislenje ...nisto ne napravil odma da ti kazam..... a ako mislam togas ke si mislam na nekoj koj ne bi dozvolil da mislam za vreme na seks
Jasno?????
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od koga ne e kreceno?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vreme za mislenje koga se vodi ljubov,a ako se misli na neshto drugo osven na partnerot ili ako ne si sosema prepushten da uzivash i da ne mislish na drugo,tuka neshto ne e vo red
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали го оставив шпоретот укључен
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мислам, чувствувам
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уживам и не мислам на ништо... а ако почнам да мислам... тогаш треба да се замислам
Изменето од Evenstar - 08.Ноември.2008 во 17:59 |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на ништо друго освем на самот чин и уживам во истиот,и секогаш прво ми е да ја задоволам партнерката оти тогаш сум и јас задоволен
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која е следна позиција
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sah mat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke zavrsi da si gi sredam noktite???????
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a i na prozorite im treba raka sadolin
|
|
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi ja ovaa, uziva poveke od mene...
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |