|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница 123 42> |
Автор | |
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Ноември.2008 во 22:12 |
Од денес на А1 се емитува Српската верзија на едно од најпознатите светски шоуа-survivor.Учествуваат 22натпреварувачи од кои 11мажи и 11жени.Натпреварувачите беа населени на Pearl Islands,Панама 80км од градот Панама Сити.Денес испадна еден од 22та играчи(на многу нефер начин според мене)Што мислите за ова шоу и кој се вашите фаворити?
П.С.Ме мрзеше да барам-доколку има ваква тема избришете ја... |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА ЖАЛ ФАТИВ МАЛКУ НА КРАЈОТ ОД "SURVIVOR". ИНТЕРЕСНО БЕШЕ ТОА ШТО ВИДОВ, НО НЕ ЗНАМ ЗОШТО ИСПАДНА "СТАРИОТ". КОЈА БЕШЕ ИГРАТА???
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле закон нешто е ова. Прекрасна авантура и интересно за гледање......Морам да признаам и машките и женските се бомбони ке ги видиме по неколку дена без пудра
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ни гледам вакви нешта... ама ќе пробам... и тогаш ќе дадам коментар, ако не заборавам
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ова е единствено нешто што ме заинтересира од се што даваат по телевизииве........
го гледав и супер беше........... посебно водителот ми е бонбона |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа што последен исплива од јахтата до брегот и немаше за него амајлија(заедно со девојката) имаа втора шанса пак да пливаат но да си одберат кој ќе ги застапува.......... стариот сакаше сам да се избори, а девојката одбра друг во нејзино име...... стариот беше по бавен и не искористи да ја земе другата амајлија ...........и излезе од шоуто иште истиот момент |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aбе ок секоја игра има правила. Така и стариот одпадна...Патем ако нема доволно сила како би издржал толку време!? Јас искрено не би се пријавила да имам 50 и кусур години. Сепак шоуво е нешто стварно одлично. А фаворит ми е Огнен јасно
|
|
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес беше глупо. Еден одлучуваше која од девојќите ќе испадне.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеа заврши. Леле ама ми иде на живец тој Милош аууу....само филозофира старчево
|
|
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како заврши бе уште има?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti si se trgnal na reklamite pocnaa da gradat i se ispokaraa ko nenormalni ...toj Milosh samo jade burek
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧОВЕКОР Е РЕАЛЕН (МИЛОШ), НЕ СЕ ФОЛИРА КАКО ОНАА НЕ И ГО ЗАПОМНИВ ИМЕТО ШТО БАРАШЕ СЕ НЕШТО ОН ДА И ОРГАНИЗИРА, А И САМАТА НЕ ЗНАЕШЕ ШТО САКА...
ПАТЕМ ШОУТО МИ СЕ СВИЃА ЕПТЕН. КАКВИ ЛИ ЌЕ БИДАТ ЖЕНСКИТЕ ПОСЛЕ 2 НЕДЕЛИ, ИСЦРПЕНИ, ПРЕГЛАДНЕТИ, СО МЕНЗИС КАКО ДЕВОЈКАТА ДЕНЕС, СО ПОДРАСНАТИ ВЛАКНА НА НОЗЕТЕ И ПАЗУВИТЕ... НО СЕПАК ЦЕЛТА НА ШОУТО Е НАЈБИТНА И Е СУПЕР!! |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе стварно за тоа со влакната бљак
иначе не само што јадеше бурек тоа Милош туку коа почна да филозофира тој во неговиот 46 годишен живот бла бла бла... мислам алоооо....ке виш ке почне и тебе на живец да ти иде |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |