|
Стиховни разговори |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Октомври.2008 во 23:17 |
Мислам дека сега сме подготвени да разговараме преку поетски творби т.е. секој што има нешто да каже онака или на членот над него нека биде преку кратки стихови што сам ќе ги склопи.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra tema za poeti
Изменето од anakin - 19.Октомври.2008 во 23:35 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче мило
ти си нашиот поинаков цвет од некој друг свет Изменето од zbunet - 19.Октомври.2008 во 23:45 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kamenot ne krsi go
na moreto ostavi go i onaka... oseka i plima ednas dnevno ima |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трагај момче драго
низ пештери мрачни и со свеќа мала, битно не е што ќе најдеш, само да тргнеш онака наивно важно е Изменето од zbunet - 19.Октомври.2008 во 23:43 |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlucete se ednas
sega smesta, vednas! za pero kje se fatime ili kje se pismanime? Изменето од kejt-d-grejt - 19.Октомври.2008 во 23:39 |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudesni poeti
umni glavi, esteti se trkaat so zborovi po plotovi i dvorovi |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би сакал да се фатам
онака како сакаш и онаму каде сакаш само ти клоца мила акни ми, да се свестам брзо и со широко око отворено во тебе да се загледам |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaaha.....
fakjaj se brzo kloca da ne jades od so sum silna na Mars kje se najdes |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нигде никој нема,
пак се усрав, а гаќи резервни никаде ни за лек |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не карај ме мајко
што интернет љубам не куди ме луто што време си губам што од живот врска немам и на форум саноќ дремам не вели ми дека утре ќе ти квичам како кутре кога рано ќе ме будиш и со кафе ќе се трудиш очи да ми отвориш и на нива да ме водиш тутуни да берам вредно и да мислам сал на едно како Киро комшијата да го фатам за шијата ергенот од добро семе ова есен да ме земе. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич ти мајко не
карај го ова либе шо по Киро сал гледа со усни облизнати со гравче до неа загорено |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе си тропам сам
самичок и сам троп, троп не ми се копа леичка за да насадам тревичка полесно ми бидна да си тропам троп, троп и така жив и здрав да си останам |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusnav nesto
kako tropka trop,trop i dojdov da dzirnam so mojot teleskop, vo nokjta temna zad ridce se sokriv i zvezda nova otkriv. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |