|
Што сакате или дали сакате... |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Октомври.2008 во 23:37 |
ја не би сакала да се тетовирам и пирсам и сум за не
|
|
FireHeart
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOGAS!!!
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да се истетовирам (некоја малечка тетоважа), ама бидејки неможам да поднесам болка..најверојатно нема да се одлучам на тој чекор
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па би сакал некој тетоважа да имам,ама каква не знам.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
matrixgirll
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam zelba za tetovaza ama nema da si ja ostvaram zatoa sto ostanuva trajno...a toa moze da smeta nekogas...zatoa ne...nikogas
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам тетоважа.... ама не на видлив дел од телото...
сепак, уште размислувам.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam - pozadi pod polovinata
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убо место си одбрала блу
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
веќе подолго време размислувам за тетоважа...најверојатно и ќе ставам,само неможам да се одлучам каде да ја ставам и што да биде...неколку варијанти се во предвид...кога ќе ми дојде моментот-тогаш ќе одлучам-дефинитивно
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum protiv pirsanjeto i tetoviranje no glasav za nikogas od prosta pricina bidejki mislam deka pirsanjeto i tetoviranje ne bi mi odgovaralena na karakterot na outfitot na stremezite i celite vo zivotot.
|
|
faster then light :D
|
|
GRgirl
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas
|
|
SrboLegendaRSK
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се извинувам! Грешка
Изменето од spiros - 21.Ноември.2008 во 14:40 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам тетоважа... на посебно место... но не верувам дека ќе се одлучам и го направам тој корак
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |