![]() |
|
Вежби за грб |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Nenad_Jerry ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Октомври.2008 во 20:41 |
Neli e mokno da imas perfektno izgradden grb
Dajte mi nekoj sovet |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Голтни стап, по можност оној “крлук“ што го носат сточарите....
Не се лути, мала шега...и мене ми треба да знам. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Сега ми текна, има една (има повеќе но на ова ми текна) вежба за грб во хата јога се вика кобра, таа ги зајакнува муслулите на грбот и е доста добра.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Nenad_Jerry ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Hehehe dobra ti e idejata so jogata, no mene mi treba nesto za maski, silen grb.
Edno prasanje Ima drugi vakvi forumi Inaku pozzz |
|
![]() |
|
probav so stapot ama niso od makata, DZabe
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Nenad_Jerry - 16.Октомври.2008 во 21:31 |
|
![]() |
|
LSD ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 25 |
Eve ti vezbi za celo telo so tegovi . http://www.sport-fitness-advisor.com/dumbbellexercises.html
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |