![]() |
|
Инцест |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
sladjana_d ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Октомври.2008 во 13:01 |
Pred nekoe vreme mi se sluci nesto strasno gadno...zapoznav eden tip i mnogu mi se dopadna,mu se dopadnav i jas nemu,razmenivme broevi i pocnavme da se druzime, da izleguvame, da se zezame...pocnavme kako drugari,pa toa prerasna vo neso poveke,i na kraj sosema odlepiv po nego,se vljubiv kako nikogas u zivotot... i togas se sluci ona strasnoto...doznavme deka sme bratucedi... treti bratucedi (a nasite ne se ni znajat)...potoa ostanavme samo drugari i ne zboruvavme za toa...se do pred nekoj den,koga otvorivme tema za toa dali bi bilo pogresno da bideme zaedno...go sakam mnogu, a i toj mene..pa sepak ne sum sigurna sto da odlucam...
VE MOLAM za sovet. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
што за совет-тргни се од него.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
sladjana cim ste bratucedi bidete kako bratucedi i sakaj go samo kako bratuced i niso poise
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
..pa sepak ne sum sigurna sto da odlucam...
VE MOLAM za sovet. треба ли да се прашуваш што да одлучиш?
животот не е шпанска серија
во нормалниот живот роднините се само роднини
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
МНООООГУ ПОГРЕШНО, МНООООГУ ПОГРЕШНО.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
sladjana_d ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
fala mnogu za mislenjata, iako ne ve znam mnogu mi znaci ova. pozzz za site
|
|
![]() |
|
devil6 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
да беше 4ти бар... штом сте 3ти не иде некако, родителите ви се 2ри а дедовците/бабите 1ви братучеди
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Никако, но подобро сега да ти беде тешко отколку покасно.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... otkaci se so vreme... ne gji unishtuvaj genite...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ova me potseka na vremeto koga sekoj pat koga ke izlezev so majka mi niz grad ke mi kazese "Vidi go deckono od karsi, bratuced ti e da si znaes" ...taka da devojce nema vrska dali ti e vtor, tret....bratuced, fakt e deka ste rodnini, toa ne funkcionira taka vo civiliziraniot svet, kako sto rece mamamd, ne unistuvaj si gi genite, moze da bide strasno
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Подобро сега стави му крај на тоа... колку повеќе одолговлекуваш, ќе биде потешко... роднини сте и тоа не можеш да го смениш - не залудно се забранети бракови меѓу роднини во цивилизираниот свет...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
............ај не зафркавај ......братучед....
![]() ![]() Изменето од realna - 07.Октомври.2008 во 22:37 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
rabani ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
vo amerika e dozvoleno i brak na bratuchedi do vtoro koleno
kako kaj kuchijnata |
|
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
А се чудев јас зошто се такви американците.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |