|
Вашето сведоштво |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Август.2008 во 19:15 |
|
Ovaa tema ja otvoram za da se ohrabrime malce vo BOG
za toa sto jas naj mn se ohrabruam koga kje cuam nekoj BOG sto napravil za nego/neja ajde da vidime sto BOG napravil za tebe??? |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imav 8 godini koga tatko mi pocina od edna bolest togas mojot zivot bese haos...
ne znaev za BOG i za on sto moze da napravi za mene Edna drugarka na sestra mi i pocna da iu zbori za BOG mojta sestra pocna da odi vo Evangelska crkva i ednas mene me odnese megju toa togas bev use mal ne gi svkjav bas dobro rabotite koa malce po porasnav osekjav neso kako potreba deka moram da odam vo crkva vo megju vreme ziveev mn los zivot Pieje,pcueje,tepaje,i mn slicni rab ne znaev da pocituam i dr rab da ne nabrojuvam dojde kaj mene eden drugar hristianin on pocna da mi zbori za BOG mi kaza rab sto svarno se smeni se ednostavno od temel pocnav da odam vo crkva se pokajav za sekoj eden moj grev i od toj moment zivotot mi e takov sto ni ne zamisluav deka moze takov da mi bide BOG me isceli od mn rab,pocna da raboti vo mojot zivot,da mi dava sila i nema nikoas da se otkazam od negoo sega imam tatko kakov sto sekoe dete posakua sto me ljubi bez granici,sto go dade svojot sin za mene,sto me cuva kai i da odaaam BOG koj raboti vo mojot zivot. |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas bev delikvent i razbojnik koga bev tinejger
otkako, ja prochitav biblijata svativ deka gospod me saka i poveke jas ne sum delikvent sega osvem mama i tato i baba me saka i gospod, iako znam da bidam i mnogu neposlushen kon nego ama gospod mi prostuva zatoa shto imam verba vo nego |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Морам да те исправам Рабани! Бог не те засака поради нешто што си сторил. Тој те сака безусловно. Толку многу што далеку одамна пред ти да поверуваш Тој умре на крстот за тебе. Не дека јас или ти сме сториле нешто за да ја заслужиме Неговата љубов, туку Тој нас не сака. Поздрав! |
||
rabani
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti blagodaram za pozdravot ama toa i sakam da ti kazam,deka gospod gi saka bezuslovno site , pa duri i razbojnicite i delikventite temata e gospod vo tvojot zivot ili slichno |
||
||
rabani
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aidra?
a ti ne beshe li delikventka ili slichno pred da go zapoznaesh bog |
||
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...
Изменето од spiros - 29.Август.2008 во 00:12 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da se drzhish postriktno za temata, vmesto da gi prisiluvash moderatorite postojano da te opomenuvaat za toa?
Изменето од Messenger - 28.Август.2008 во 22:45 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рабани јас пред да Го запознаам Бога бев машко, а и сеуште сум. Можеш и да се увериш во тоа хахаха. Да бидам искрен да и јас имав доста мани пред да се покајам, не дека сега сум совршен но чувствувам подобрување. Не дека јас се подобрив со свои сили, туку Бог дејствуваше и дејствува во мене. Нека е вечна славата Негова. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога читам некои други религии сваќам колку си ја сакам својата и дека не можам во ниедна друга да верувам...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temata moze da prodolzi ajde da vidime BOG so napravil za nekoj od tuka
|
||
|
||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мене Бог сторил се. Се што имам е Негово. Јас самиот сум Негов. Целиот живот Нему Му Го должам. Ми даде живот. Ме извлече од гревовите. Ми даде спасение. Ми дава се што ми е потребно. Бескрајно многу сум благословен и за се сум благодарен. Нека е вечна славата Негова. Нека милијарди усти Го фалат Него. Амин!
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo Vojvotke.... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mie jasno sto zboruvate bre ..... cinizam na kvadrat
Nekoj bil delikvent i otisol vo evangelisticka crkva i prestanal da bide delkivent Nekoj bil narkoman otisol vo evangelska crkva i prestanal da bide narkoman.... Nekoj seriski ubica, pedofil i sto jas znam samo treba da otide vo evangelska crkva i ce bide cist kako solza... Hahahahahaha sekoja cest majstori za covecki dusi, vie mu dojdete kako nekoj servis a ccccccccc.... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |