|
Англискиот албум на Тоше |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Август.2008 во 16:31 |
Forever Ended Day или Hardest Thing се двата наслови кои влегоа во најтесниот избор за наслов на новиот албум на англиски јазик на Тоше Проески.
Енди Рајт, британски композитор и продуцент, кој во својата богата кариера пишувал песни за Бритни Спирс, Симпли ред, Лучијано Павароти и Бочели и кој пред две години ја презеде грижата за Тоше Проески, предлага тоа да биде Forever Ended Day (според песната Forever која заедно ја напишале и симболично зборува за денот кој заврши засекогаш), додека неговата менаџерка Лилјана Петровиќ инсистира на Hardest Thing, првиот сингл, кој официјално беше пуштен во јавноста заедно со видеоспот. Сепак, конечната одлука ќе ја има семејството на Тоше.. Sto mislite vie??Koe ime poveke vi se dopaga,vi e mozebi posimbolicno??koe ke odgovara poveke na toa prekrasno parce muzika koe tolku dolgo go ocekuvavme..iako i ne e tolku vazen naslovot kolku prekrasnite numeri i hitovi koi gi sodrzi..koi vecno ke ne pocetuvaat na negoviot izvoreden duh i talent.. mojot izbor e Forever Ended day.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насловот не е толку битен колку песните...Најтешкото нешто е преубава песна.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ivotopansko
Нов член Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едвај го чекам новиот албум...
|
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum da se vika The Hardest Thing
bidejki negovata smrt nie ja doziveavme kako najtesko nesto A i ne e tolku biten naslovot Bitno e sto pesnite se sovrseni kako sto bese i Tose Te sakam Angelu,kade i da si |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da a jas zum za
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da taka e,bitno e pesnite da ziveat vecno a i ne se somnevam deka ke bide taka..inace promocijata na albumot se planira da bide vo septemvri na stadion..sakaat da napravat golema promocija kakva sto Tose normalno zasluzuva,i toa da bide eden moment koga site zaedno na stadionot ke se prisetime na nasiot Tose..leleee kakvi teski zborovi se ova...
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forever ended day
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MISLAM The Hardest Thing KOJ SAKA DA MU JA PRATAM HELLO OD NASIOT ANGEL EVE SAVEN111@HOTMAIL.COM
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Promocija na ova prekrasno delo na Tose ke ima na 5 Oktomvri so spektakularen,no za zal i dosta tazen koncert vo negova cest..ke bidat promovirani pesnite od angliskiot album,ke ima mnogu gosti koi ke peat vo cest na legendata a nego..a nego..go nema.. toa ke bide najtazniot den za site nas pocituvacite negovi..da se sobereme site i da go obelezime izleguvanjeto na ovoj album dostoinstveno so prepoln stadion onaka kako sto Tose posaka pred skoro edna god.
|
|
|
|
NATASA70
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kamo kako tebe da bea poveketo lugje.tose,pomoli se so mene na Boga za sin mi.....ne mozam bez nego!!da mi se vrati.....
|
|
STORD
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar si e albumot uste da znaese kako da se zastiti toj samiot ke bese uste podobro
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1 Година верен форумџија
|
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупости живи глупости
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemalo potreba da go stavas ovoj grozen link,koj e osuden od mnogu luge sirum svetot i koj e namenet samo za da ne povredi..vprocem temata e angliskiot album na Tose..pa ako imas nekoja informacija vo vrska so toa stavi ja a ne vakvi grozomorni klipovi koi navistina bolat..segata stvarno ne ti e na mesto.. |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |