|
Десерт |
Внеси реплика | страница 123 48> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Август.2008 во 14:16 |
Дали редовно после ручекот добивате десерт т.е. дали не станувате од маса додека не завршите со десерт?
Може ли да ви пројде ручекот без десерт? Кој ви е омилен десерт? Овошна салата, сладолед, слатко, торта, колачи...? -Јас немам навика на десерти. Ако веке се решам за тоа нема да ручам...некако премногу ми се фаќа Омилен десерт дефинитивно или овошна салата или сладолед....другото дали 2 пати годишно. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle rucek nikogas ne jadam odma desert, moze samo posle nekoe vreme...a omilen desert pa ima mnogu...od ova sto go nabroj gore sve moze
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одма од кога ке се најадам освен вода пололго време не јадам ништо.......инаку може се што е благо,зависи до расположение
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne me teraat so sila,obichno go izbegnuvam,...shto i da e...
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овошен јогурт |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne jadam desert osven ako ne mi se dopadnalo jadeneto pa uste sum gladna obichno pijam kafe posle ruchek
a inaku sladole, torta, kolachi moze, ama izmegju 2 obroka |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееее...... кај можам без десерт... Нема шанси.... Ако ми се деси да немам ништо дома, обавезно идам одма у продавница... Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:11 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иначе морам да кажам-темава ради Џејмс највеке ја отворив-ме инспирираше негов пост
|
|
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јаооооо... Фала... ... Баш ми е мило што сум ти дал инспирација... А бидејќи погоре не пишав што ми е омилено.... ќе кажам скоро се од благите... (што е без овошје )... Но најчесто си јадам за десерт чоколади.. и тоа со лешниции... Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 19:54 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм еве нешто за тебе Џејмс
со лешници |
|
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала, фала.. Блу... Сега ме погоди... Добра ти е тортава... со многу фил... Изменето од james dean - 03.Февруари.2010 во 20:11 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu retko posle rucekot jadam desert, samo za drzavni praznici i na svadbi
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве за денес...десерт......
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozam da jadam desert odma posle rucekot,isklucok e osven toa koga rucekot e lesen,pa moze da zemam posle toa nesto..vo princip zemam desert po nekoe vreme po rucekot,no ne sekogas..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница 123 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |