|
Се чудам... |
Внеси реплика | страница 123 115> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Август.2008 во 00:47 |
Aj koga postavivme tolku nedorecenosti...ushte od edna nema da boli glava....tuka da si kazeme na shto se cudime... ako ima neshto slicno...bidejki mi se spie i ne proveriv... moderatorite neka prefrlat tamu...ako ne ajde....
... se cudam...zoshto lugeto ne go pocituvaat tugoto vreme.... ...zoshto lugeto ne gi razbiraat dobrite nameri na drugite... ...zoshto nekoi luge se tolku suetni... ...zoshto nekoi luge se tolku iskompleksirani.... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле,... баш се мислев дали има ваква тема
се чудам како некои можат да бидат толку тврдоглави |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа што некои луѓе си мислат дека се центар на светот и се се врти околу нив.....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само да се чудам или може и да одговарам??
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se chudam...samata na sebe...kako mozam da izdrzam
tolku vreme bez spienje Изменето од mamma - 02.Август.2008 во 01:26 |
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa se chudam zasho nekoi luge ja upropastiva cela generacija posle niv, dal e toa od sho za svojata legachka rabota chekava extra pokloni i dobivka ili deka se egoisti po priroda, u sekoj sluchaj generacija koja ke moraaaaa da zivee so tovarot na propasta na nivniot grb
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuku, cel narod! |
|
You live only ONCE!
|
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne si vo pravo....generaliziras....
|
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се чудам на тоа како нешто толку лесно ме нервира,... а знам дека нема зошто
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se cudam kolku me sakat komarcite se samo mene me kasat
Изменето од granny - 02.Август.2008 во 01:23 |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу им се чудам на нарцисоидните личности... што ли гледаат во своите огледала???...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
im se chudam na pametot na onie devojki koi imaat dechkovi i sednale doma vo 4 dzida celo vreme, ni do prodavnica ne odat, ni na kafe kaj komshivka a za vecherno izleguvanje nekade ich ne ni pomisluvaat... a toj "mazot" si se sheta kaj mu tekne i so kogo saka i ushte veli " sho te tebe gajle kaj sum bil i so kogo, ti si zena, da sedesh doma i da ne zboresh mnogu!"
kako mozat da ziveat taka choveche, kako mozat da bidat vo vrska so nekoj takov??? ova nikogash nema da go razberam.go sfakjam kako ne pochit sprema sebe |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se chudam i ne mozham da se iznachudam na edna individua koja ima merak da tera inaet i postojano da otvara novi nikovi...frustracii li se vo prashanje ili...sto dokazhuva so toa...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. se cudam... zoshto nekoi luge se rakovodat po maksimata ...sakam kazam...neznam recam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |