|
Дајте музика |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2008 во 00:30 |
|
Onie sto se malce povozrasni,sigurno se sekavate na Dajte muzika,za mene edna od najubavite emisii za deca na vremeto..slucajno pred nekoj den naletav na nea vo 11 casot na mtv i mi se navratija ubavi spomeni od emisijata..koga gi vidov site malecki..sara..trajce..oliver..sneska..risto..heehe mislam deka e super rabota so povtorno se reprizira,zaso e stvarno hit za decata,a e interesno i za nas,ne navraka na onie ubavi migovi od detstvoto..tuka kako uspesni detski emisii ke gi nabrojam busava azbuka,do re mi,vtora smena,golemi i mali,i mn.drugiii..kolku vie so zadovolstvo se navrakate na ovie emisii..dali e uavo cuvstvuto koga ke poglednete i za mig se vrakate vo detskite denovi..makar na nekoja minuta..
Ako ja nema,da se izmisli treba,da se napravi edna ulicka tesna..skrieno katce,tainstveno kose,samo za igri za muzika i pesna..Dajte muzika,dajte muzika ovde ne sme na cas..moze da vrevi koj kolku saka kolku go drzi glas..site mi velat de ova ne ona,de vamu ne tamu,de vaka ne taka,ako sme klinci,tuka sme slavni ovdeka vreska koj kolku saka....dajte muzika..... ps.izvinjenje ako ja ima temava stvarno.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeh da kako mala mnogu gledav "dajte muzika"... i ednash koga peeja edna pesna od Michael Jackson, mislev deka toj stvarno dosol tamu abe detishte shto razbirav togash
deneshnive deca ne gledaat takvi raboti kako nie shto gledavme i duri mislam deka im se glupi, drugo vreme beshe togash... i bushava azbuka mnogu gledav |
||
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeeeee stari dobri vreminja i sega bi ja gledal a za deneshnive deca sigurno nema da im bide interesno zasto tie sakaat nesto so poveke tepanje i pukanje
|
||
faster then light :D
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дајте музика дајте музика овде не сме на час...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И додека ние...како деца...растевме со ...дајте музика...
бушавата азбука....во светот на бајките......
.....денешниве деца....живеат во ...светот на компјутерите..........
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahaha i ja mislev taka..ama epten im bese uspesno deteto so go imitirase..se bea deca od dramskoto studio na mtv,bas odbrani i talentirani..sea..sekoj vtor se prai glumec.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I iskreno mnogu mi e zal sto mnogu od tie deca ne uspeaa ponatamu da izgradat karieri..samo nekoi od niv i se poznati na javnosta kolku tolku..sara,rade pavlov,manekenkata Bojana sto vodese 99..imase mnogu talentirani deca,koi ne gi primija na akademija..a ako se zaprasame zasto??znaeme kako moze da te primat na FDU..ama stvarno mi e zal za tie deca..
|
||
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sho e najinteresno "Michael Jackson"ne beshe nitu mashko, tuku devojka go imitirashe a ja dodeka sfativ eheeee, pomina troa vreme |
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haaahaahaah e i ja dodeka sfativ deka e devojce..sea bas pred nekoj den koga imase si se smeev sama so sebe ko luda..
|
||
|
||
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дајте музика, Бушава азбука, Азбука на природата, Шарам барам, Весела матеметика... и многу други проекти што ги правеше МТВ (додека имаше пари т.е. собираа претплата) беа многу убави образовни емисии од исклучително значење за децата.
А сега беспари сироти само се повторуваат. Добро е барем имаат документирано голем дел од тие стари проекти, да се потсетиме на убавите времиња |
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stvarno e taka..milo mi e sto gi imaat socuvano,za da mozeme da se pocetime..za mene na najubaviot period od zivotot..
|
||
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледав пред некое време, си се вратив назад во детството Колку ми беа интересни и забавни на времето, ги обожавав
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како мала само тоа гледав...
|
||
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
||
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako mala mn gi sakav
iako ne zn da zboruvam ubavo gi peev pesnite i namesto ...kolku go drzi glas... ja vikav ...kolku go drzi gas... taa e so da se pravi i den deneska se smeam na toa a osobeno sega koga pocnaa da ja davaat povtorno taa emisija |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |