|
Форумски речник |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јуни.2008 во 12:35 |
...niz FORUMOV sretnuvame zborovi sto na mene na primer ne mi se poznati,a veruvam i moite na nekogo .....i ne bi bilo loso ovde ,vo ovaa tema, da gi desifrirame poimite ,zborovite...nivnoto znacenje...
..objasnuvajte,prasuvajte....lovete zborovi po temi... Изменето од mamma - 24.Јуни.2008 во 12:42 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi zboktisa .....
Изменето од zagor - 24.Јуни.2008 во 12:48 |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BTW....By the way...shto znachi...patem,kako i da e...
Btw,zagor,...ubava tema... Изменето од mamma - 24.Јуни.2008 во 12:47 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok kje lovam
ono mi objasnija toj zbor so znacci verodostojno no sega ne mi teknujet kako bese hehhehhehe Изменето од mamma - 24.Јуни.2008 во 12:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
relijabilno ti rekoa |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jes fragola srcka taa po latinski
relijabilno sam go zaspal na tova uciliste ili me izgrkala ucitelka po latinski no ne se sekjavam da ucev latinski koj sega da go znae |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....zapotna!.... oznaci ili obelezi
|
|
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boogieратор - омилен модератор
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd,cit:....... . more dete moe, zeleno i "adzamija", .... |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagor,...idejata ti e samo da se "lovat"zborovite
ili voedna da se objasnuvaat??? So ogled na toa deka temava e vo umetnost,kultura i tradicija mislam deka vtorovo e poprikladno |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....poentata bese da GI objasnat zborovite..ama....ne se javuvaat...
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi zdosadi...mi e preku glava |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
angarija.....??mamamd??
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене може да ме начекате како месото кога викам ко или пак место како викам ка..исто и за ништо го викам ниш и хмм....абе има многу зборови кој така ги викам....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |