|
Барам програма |
Внеси реплика | страница 123 16> |
Автор | |
acek
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Февруари.2007 во 11:34 |
nekoja do bra programa ili nekoja stranica za pravenje na mali igri fala mnogu
|
|
A.Kalendaroski
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Macromedia Flash 8.0 , kje si naucis Action Script vo flash i nemash gajle . Najbolje program za 2d igrici
|
|
јоцо
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
здраво, дали може некој да ми каже со која програма може да се изработи мултимедијално цд...
|
|
Dejan]
Нов член Регистриран: 29.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Macromedia Director
|
|
јоцо
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала на информацијата, употреба на флеш во тоа е потребно или се се прави во макромедиа директор...
|
|
VIKTOR666
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba softver za w200i sony erikson da go koristam kako web kamera na pc helllp
|
|
ewewew
Група Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj znae nekoe programce za vodenje materijalno-finansisko. nesto vo stil na onie programi koi se povrzani na fiskalnite kasi... no sekako da bide besplatna Ne mora takva za da se povrze na fiskalna , a moze i takva dajte ligje ako ima nekoja stvarno mi treba.. pozdrav i Изменето од ewewew - 26.Март.2008 во 17:40 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче, ти бесплатна сакаш програма за материјално-финансово водење, стварно???????????
Бесплатна само ако сам си ја направиш, инаку тенка работа!!!!!1 |
|
ewewew
Група Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da sakam bratce..... mislev na nekoja programa ili softver vo stil na ,,point finansii,, koja vsusnost e besplatna no ne e kompletna... moze i krakce ili nesto taka.... e sega koga bi znael ruski - ja ima kompletna - da moze da pecati f-ri, ispratnici... so tvoe logo so tvoi podatoci koi si gi vnesuvas sam .... no za zal ne znam ruski ( ne panjemajem po ruski ) ako ima nekoj nekoja ideja neka pise . Изменето од ewewew - 27.Март.2008 во 10:10 |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде пишувајте за сите програми што ги барате.
! И напомена не ставајте линкови од пиратски софтвер ! Изменето од FLipsi - 04.Февруари.2009 во 03:15 |
|
Kral Marko
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baram programa od tipot na filp book
programa za pravenje znaci na elektronski knigi jas ja imam programata flip flash album delux megutoa taa ne mi e dovolno dobra dokolku znaete nekoj programa, koja e za izgotvuvanje na elektronski knigi, ve zamoluvam da mi ja kazete. i od kade ke mozam da ja smetnam free se razbira :) |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugar de malce po detalno objasni kako toa "elektronski knigi"???ustvari so sakas da napravis i na denesnicava ne ti treba nis FREE so ke ti e koga ima zlaten CrAcK
Изменето од Dark HaCkeR - 26.Јуни.2008 во 23:51 |
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба понова прогрема за отворање на pdf датотеки. Се разбира слободна верзија. (Или пират.)
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa valda saka za pravenje pdf,ili nesto kako ovie so nalikuvaat na PP prezentacii :S |
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
Внеси реплика | страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |