|
Колку време поминувате пред телевизор? |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јуни.2008 во 16:15 |
Jas vo prosek 2min i 30sek
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се случува да не пуштам телевизор со денови.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некое време...повеќе...но сега....многу малку....
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има некои серии како The Cosby show што си ги следам и плус некое интересно филмче ако се најде, што знам два и пол часа отприлика...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам еден прст прашина врз телевизорот...... што значи.... ептен ретко...... отприлика 15тина минути......
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne mnogu..
Изменето од Eli - 12.Јуни.2008 во 18:00 |
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се помалку и помалку имам време за гледање телевизија.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kaj mene TV eto e se vklucuva vo 15:30 i emituva vesti negde do 17:30... koga mazot mi se vraka od rabota ... i go gasi... jas mnogu ubavo spijam dodeka TVeto si me gleda... znaci...jas ne gledam... toj me gleda...
|
|
moja0203
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedelno po 3-4 saati
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3ipol minuti ako uspeam da izgledam cel spot od pesna
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес се фатив за телевизорот-да ја избришам прашината!
|
|
PimpDaddyManev
Група Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano pocesto sedev pred tv...sea skoro ic...epten retko.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последниве месеци скоро ич ... ... Форумов ме за.ба ... Нема везе... и онака нема ништо интересно ... се сум гледал... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posledno vreme gledam dosta .... sakam nekoj ubav film ... i se sozivuvam .... isto kako da sum vo filmot .... a najmnogu gledam nekoi dokumentarni emisii ... za univerzumot ... posledno gledav kako gi snemalo maite .... zatoa sto vo 10 vek ednostavno gi snemalo od juzna amerika ... taa civilizazija ... iako bila mnogu napredna ... imale mnogu tipovi na kalendari ... venera im bila planeta .... orion sozvezdieto ... i takvi raboti ... mnogu se tepale medju sebe ... no se pojavila nekoja zenska ... se vikala zena_od_cetiri_neba .... taka nekako ... i imala svoi privrzanici ... i pobarala covekovi prava ... ili slichno ... i na toj nacin stanala katalizator .... na totalnoto unistuvanje na civilizacijata na maite ... koi se dovele do toj stepen ... ednostavno umrele od glad ... i .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |