|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика | страница 123 21> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Јуни.2008 во 00:18 |
Dali ste odmazdoljubivi?
Dali sekogas gi pamtite losite raboti koi vi gi napravile i barate nacin da vratite so ista merka ili mozebi dvojno povekje? Ili ednostavno se oddalecuvate od takvite licnosti? Ili prostuvate i zaboravate? Изменето од mamma - 07.Јуни.2008 во 01:21 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ufff........naj mnogu . Znam deka e negativna osobina ama custvoto e prekrasno . Moj stav , koga si nakovalna trpis koga si cekan ke udris .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум одмаздољубива, уште помалку злопамтило. Еве денес открив дека сестра ми ми ја скинала омилената алка и плус ме лажеше едно месец дена, планирав да и бидам лута ама до вечерта заборавив. Сигурно ќе биде повнимателна ако и се налутам еднаш како што треба, но не можам, не ме држи лутината ниту пак желбата за одмазда.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monusko ne mozes na domasnite da im bides odmazdoljuiv . Kaj mene bratmi nema nesto da ne zgresil ama nego mu e dozvoleno bukvalno se .
|
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh...bash se i nema da ti bide slatko da mu vratis
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neee nikogas .
|
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа беше само пример, навистина заборавам било кој да ми згреши, другарките ме потсетуваат понекогаш но тоа не прави разлика. |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum odmazdoljubiva, nikogas i za nisto, ednistveno moze da se dobie crven karton i toa e dovolna kazna za se , no tesko se ide do nego, ama koj go dobil nikad nazad nema
.........patem zivotot za se ni vraka, na site se mu vraka , sto jas bi se macela nesto |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e tolku slatka, kolku sto moze da bide gorcliva pricinata za odmazda...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najslatka
koj se smee posleden toj posleden se smee |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум воопшто одмаздољубива...одмаздата те убива...гонејки го оној кому што сакаш да се одмаздиш се губиш...те менува и оптеретува...стануваш ЗЛОБЕН... ...и не знам каква сатисфакција имаш ако се одмазиш некому кој ''евенуално'' ти згрешил...зарем не стануваш и ти како него и зарем не го правиш истото нешто, повердуваш и ти, се одмаздуваш...?...и повторно се се врти во круг... ...навистина не гледам која е поентата и не можам да ги разберам таквите личности... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne se opteretuvam so toa..ama nekade vo sivata kora na mozokot... stoi memoirano... i koga ke dojde moment.... nekako mi izletuva.... tresnuvam vo faca... i si odam.... imam losha osobina... shto sekogash posledniot zbor e moj...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slatka kako desert, osobeno koga tvojot poteg e posledniot i finalen 'udar' koj stava tocka na 'problemot'
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HA
NIKOGAS NIKOJ NE ZNAE DALI E TOCHKA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |