|
Вашите особини |
Внеси реплика | страница 123 20> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јуни.2008 во 12:45 |
Koja e vashata osobina???
Sto go pravi Vashiot karakter poseben,ima li neshto po koe Ve prepoznavaat?? Jas,na primer...imam osobina da od "komarec" napravam-"slon". ili... vo prevod-Zika-panika. Me "prepoznavaat"po nasmevkata,...a posebna sum po toa shto sakam da e se na "chisto"(cepidlaka...shto bi rekle). |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи... некои ме препознаваат по моето гласно смеење. Таква ме знаат луѓето со кој се знам подолго време и сум опуштена со нив, а додека останатите со кои не се познавам доволно сум срамежлива.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glasno smeenje definitivno po toa sum broj 1 :) ama i po,komunikativnost,nkogas izbuvliv,za fizicki ocite mi se aduttttt broj eden misalm bar site taka mi vikaat ..... za drugite raboti drgui neka kazat
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E,..tuka e "fintata"...da si kazete samite za sebe
koja osobenost e specifichna i ve karakterizira kako individua |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ete kazav nesto mislam dovolno e :)
duri si priznav deka sum izbuvliv
ponekogas
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауу, да, ме препознаваат и по тоа што премногу сакам да објаснувам еднo нешто и да го споредувам со се и сешто што ќе ми текне. Колку и да е веќе јасно
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne trpam lazenje!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Принципиелна....кротка...многу позитивна....
но ....тврдоглава и по малку...љубоморна..........
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko se smeam i zezam, nekogas ne znam da prestanam so nesto sto ne e dobro, mislam samo na momentot a ne na posledicite od nego, gledam mene da mi e ubavo, koga znam deka nekoj me koristi go ostavam da go pravi toa,nikogas ne pocituvam pravila i zakoni.......
osobina koja bi ja izdvoila e toa sto site me znaat kako party-girl zasto koga se zabavuvam ne znam za kraj...............
i toa bi bilo toaaaaaaaaaaa
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vikat za mene
deka ocite mi se smeat??? so sakat da kazat pojma neznam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dezuren psiholog i sovetodavec
zboruvam smireno i ne bash glasno, dovolno da me slushne samo toj na kogo se obrakjam mnogu lesno chovek moze da me nasmee izbuvnuvam samo koga nekoj me obvinuva za neshto bez da me prasha voopshto dali e nasvistina taka i koga nekoj mi se mesha vo odluki mali ili golemi seedno se trudam da ne se zivciram za sekakvi raboti i mi uspeva, a gi zivciram drugite oti sum ladnokrvna (oti ne se zivciram za raboti za koi oni bi se zivcirale) |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Premnogu iskrena(sto iskreno ponekogas mi smeta),
cesto mi se doveruvaat zasto znam da cuvam tajni, najcesto nasmeana i uspevam da gi raspolozam drugite naogjajki ja smesnata strana vo situacijata(barem taka vikaat ), sekoj sto se obidel da me iznervira,mnogu se iznamacil Prepoznatliva po flegmaticniot od so racete vo dzebovi |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ako ja napisam vistinata
ke mi veruvate...??? Ili sekoj si pisuva kakov saka da bide..??? |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako avtor na temava ,ke prifatam i vistina
|
|
Внеси реплика | страница 123 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |