|
Господ да ни е на помош! |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јуни.2008 во 00:33 |
Neka vi e so sreka pobedata, ama vleguvame vo opasna zona na ziveenje.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJTESKIOT MIG ZA MAKEDONIJA OD NEJZINOTO OSAMOSTOJUVANJE,SE SLOZUVAM SO OVAA IZJAVA.
PATEM SREKA STO SOJUZNICITE ZA MOMENT ZAMIZUVAAT PRED FAKTITE... |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nennooooooooooooooo
majstoreeeeeeeeeeeeeeeeee se iznaplaka pa dojde da siris FOBOS I DEJMOS? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin, kako se cuvstvuvas:
Kako Blgar Kako zamaen glasac na Dpmne Kako Makedonec |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
специјално само за nenno.......... МОЛИТВА..... уз пиво .......Оче благослови синови свои.......
Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 10:38 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе као жути мрави ве има...уште ли не ве очистија???
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ево - прав ве ме ро муабет... очистија... секој коментар е излишен сем- ВОЛУ ЕЕДЕН - ПА ТОЈ ТИ Е СОГЗРАЃАНИН И СОНАРОДНИК....
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kratko na site ke im treba molitva....
samo Gospod ne pomaga .... nikogas, nikade i so nisto... Изменето од butel2 - 03.Јуни.2008 во 09:18 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ocajuvaj butle
najsakana moja komunjarko dojdi na gushkaaaaaaaaaaaa kje ti e polesno sega garant |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj tuka spomenuva komunjari ?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kude mene e 5 sprema 1, lom gi naprajvme lapacive
Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 10:39 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti majmune komunjar???
eeeeeeeeeeeeeeeeee ako dojdi na grudi |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora da sum lud navistina- se okolu mene komunjari i jas ne gi psujam
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj be komunjar!!!! ja li, more nema banana da ti daam |
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |