|
Вреди ли??? |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | ||
boris70
Нов член Регистриран: 27.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Мај.2008 во 02:51 |
|
Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ??? U kraen slucaj ako nemate normalni komentar, ve molam bez glupiranje. |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa ke treba ti da si znaes kolku ti vredi seto toa....
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Chovechki e da se gresi,no i da se prosti...
Ako ostanalo samo na toa,ne razmisluvaj prosti i ...
Ako "otishle"ponatamu....razmisli malku????
Sepak,moj stav..da i oprostis...veruvam na sekogo moze da mu se sluci nesto nalik na tvojot slucaj,site sme bile vo moment na slabost ili na rab na iskushenie... Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 08:45 |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo treba sebe da si opnes CRVEN KARTON
taa nikade ne zgresi nego te zameni na momentov postavi si prasanje- dali sakas da si zamenliv ili zamenet ako nesakas toa da si- pravi neso podobro za neja ako sakas ti da ja zamenis- napravi go toa- no vo druga vrska pazi pak da ne si zamenliv |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....''devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin''...
Ova ne mi e bash jasno,dali nekolku pati se lapala so nego vo razlichni periodi ili samo ednash se desilo? Ako e ednash vikaat ''moment na slabost'',iako jas ne veruvam vo toa bash,mislam deka se svesno pravime i so zelba, a ako e nekolku pati, e toa e veke krajno promisleno. Druga rabota e kako si doznal za toa shto se desilo. Neli ne treba da ni bide bitno shto mislat drugite,ama ne e bash taka vo realnosta. Ako i drugi znaat za ova shto se desilo,mislam deka ke ti bide poteshko da oprostish, od strav da ne te pravat naiven...Kako i da e sepak odlukata e tvoja,ne mozesh preku nash*te iskustva ti da donesuvash zakluchoci za neshto tvoe lichno. Treba na svoja koza da si osetish i samo togash ke bidesh siguren vo ispravnosta na odlukata. Изменето од Eleni - 27.Мај.2008 во 12:59 |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За некого вреди за некого не. Се работи за рљазлични карактери така и различен одговор ке добиваш. Размисли убаво, мој совет ти е, не избрзувај со одлука-не простувај ако не можеш да заборавиш, зашто потоа ке те мачи и само ке и го префрлаш тоа. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а,.... зошто им веруваш на другите ?? ако имате пет годишна врска, би требало да и веруваш нејзе, а не на тоа што си чул од некој друг,.... би било добро доколку претходно разговарате,... прашај ја дали е тоа вистина,..... можеби не е,.... денеска има многу болни умови кои од љубомора прават се да расипат една врска,..... и сега ти најдобро си ја познаваш девојката,... сигурно препознаваш дали те лаже или не,..... и,..... ако не те сака нема да биде со тебе 5 години,..... нели ?? |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ja bi igral vaka, sekogash so rezerva...bolje e da imash dve otkolku edna, imaj si rezerva nekoja druga cura, zasho ako ostanesh na edna varijanta-ete sho se deshava, ti si toj sho go papa... |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Запрашај се колку ја сакаш ти неа?Ако ја сакаш до бескрај, нема начин да ја казниш. Дали ти ја имаш варано претходно па ова е реваншизам од нејзина страна.Не знаеме ние овде која е вашата приказна.
Мора нешто наопачки да тргнало во вашата врска штом девојката ти се мува со други.Или едноставно си е таква, сака да си разбива монотонија.Или можеби некој и вади афери???!!! Многу е битно во вакви моменти да направиш отворен муабет со неа, без многу сцени. Играјте со отворени карти, видете колку вашата врска е цврста и што сакате еден од друг во иднина. Доколку се разидувате драстично, можете да размислувате за црвени или жолти картони./] |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e bash taka e stanue papuchar...bravos, poslushaj ja, "honey...zasho mi naprai taka"...a ona..."ama jas tebe te sakam-iznivi-cmoooook"...i u sebe si vika..."sho ubavo mi beshe so Francuzinot"...ne se bacue ko tebe a i vkusot ne e ist"...odjebi to a brate...raboti dok mozesh, a na strana bidi si Francuz, ama ti...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jok
neka prvo si tupne CRVEN KARTON |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe, druze...krotko jagne od dve curi cica, dok moze de... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ne od dve od tri minimum--- e deviza nego fintata e da necica drugo krotko jagne |
||
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednash koga ke te izneverat ti si kriv, vtor pat ako te izneverat, ne e do tebe i togash ne vredi da se prosti.
|
||
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |