IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Транспортер
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Транспортер

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Транспортер
    Испратена: 18.Мај.2008 во 04:06
The Transporter 1 & 2.

Накратко,се раскажува еден период од животот на ex-military кој се решава да започне работа како transporter.Има свое возило (во првиот дел BMW,во вториот Audi) кое го обожава и се грижи доста за него.Пренесува секаков вид на пратки од една до друга дестинација и за тоа е добро платен бидејки неговото возење е НЕЗДРАВО ДОБРО.Тој следи три едноставни правила:

1.
The deal is the deal
2.No names
3.Do not look in the package

Сите мисии ги извршува перфектно со пратење на овие три правила и прецизно калкулирање на тежината на возилото,потребното гориво и подесеноста да амортизерите.
...Но целиот тој живот ке му се распадне кога за првпат ке погледне во пакетот што му изгледа сомнителен,50 kg и мрда.Го отвара и внатре гледа една убава женска заврзана и со трака на устата.Ке ја расече траката и ке и даде да се напие нешто за освежување.Кога ке ја достави пратката,типот кај кого е доставена ке примети дека била отворена,и му дава нов пакет кој за несреќа е бомба.Транспортерот (Frank) ке ја земе пратката,но ке се реши да застане на кратко за да се напие кафе на една бензинска пумпа.На враќање накај колата,бомбата во куферот експлодира.

...време е за одмазда...

(автомобилот што Transporter го користи во вториот дел на филмот)

(негативецот во вториот дел)

(сцена од првиот дел)

The Transporter 1 beginning

The Transporter 2 movie trailer

Изменето од Izzie - 18.Мај.2008 во 20:04
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 22:11
мнооооогу добар филм
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 22:22
закон е мир
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 23:54
Jason Statham mi e akter broj eden . Transporter kecot e dobar film vtoriot e malku "nerealen" .
Istiot glumec vo naj dobriot film spored mene......Revolver
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 00:01
cuden e glumecov
i jas go znam

TURCHINOV   -- od tamu , go primetih смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 00:12
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Jason Statham mi e akter broj eden . Transporter kecot e dobar film vtoriot e malku "nerealen" .

знаеш дека сите сцени,ама СКРОЗ сите (возењето,скокањето и секаде кај што други земаат дублери) он сам ги изведува! Свака му част! голема%20насмевка
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 00:19
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

знаеш дека сите сцени,ама СКРОЗ сите (возењето,скокањето и секаде кај што други земаат дублери) он сам ги изведува! Свака му част! голема%20насмевка

Jas za cetvrtina od negovata plata bi gi izvel...sam
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 02:14
ти имаш желба,он има знаење намигнување
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2010 во 22:44
јако филмче е ама само првиот другите се мижи да те лажам (нереални)

а мора да спомнам дека со истиот глумец многу јак филм ми е и Кренк среќа

така и со трипл икс јак филм е со вин бензинец ама вториот со нигерот е ѓубре (мора секогаш само првите делови да се јаки) тага

Изменето од Iron Man - 15.Август.2010 во 22:47
Кон врв
H.Lovely Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2011
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај H.Lovely Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 19:36
Go obozavam akterot , a i filmot isto taka...
Vivo mi vida como quiero, de una forma creativa, me gusta beber whisky y demas mientras trabajo.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.