|
Транспортер |
Внеси реплика |
Автор | ||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Мај.2008 во 04:06 |
|
The Transporter 1 & 2.
Накратко,се раскажува еден период од животот на ex-military кој се решава да започне работа како transporter.Има свое возило (во првиот дел BMW,во вториот Audi) кое го обожава и се грижи доста за него.Пренесува секаков вид на пратки од една до друга дестинација и за тоа е добро платен бидејки неговото возење е НЕЗДРАВО ДОБРО.Тој следи три едноставни правила: 1.The deal is the deal 2.No names 3.Do not look in the package Сите мисии ги извршува перфектно со пратење на овие три правила и прецизно калкулирање на тежината на возилото,потребното гориво и подесеноста да амортизерите. ...Но целиот тој живот ке му се распадне кога за првпат ке погледне во пакетот што му изгледа сомнителен,50 kg и мрда.Го отвара и внатре гледа една убава женска заврзана и со трака на устата.Ке ја расече траката и ке и даде да се напие нешто за освежување.Кога ке ја достави пратката,типот кај кого е доставена ке примети дека била отворена,и му дава нов пакет кој за несреќа е бомба.Транспортерот (Frank) ке ја земе пратката,но ке се реши да застане на кратко за да се напие кафе на една бензинска пумпа.На враќање накај колата,бомбата во куферот експлодира. ...време е за одмазда... (автомобилот што Transporter го користи во вториот дел на филмот) (негативецот во вториот дел) (сцена од првиот дел) The Transporter 1 beginning The Transporter 2 movie trailer Изменето од Izzie - 18.Мај.2008 во 20:04 |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мнооооогу добар филм
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
закон е
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jason Statham mi e akter broj eden . Transporter kecot e dobar film vtoriot e malku "nerealen" .
Istiot glumec vo naj dobriot film spored mene......Revolver
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cuden e glumecov
i jas go znam TURCHINOV -- od tamu , go primetih |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаеш дека сите сцени,ама СКРОЗ сите (возењето,скокањето и секаде кај што други земаат дублери) он сам ги изведува! Свака му част! |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas za cetvrtina od negovata plata bi gi izvel...sam
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти имаш желба,он има знаење
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јако филмче е ама само првиот другите се мижи да те лажам (нереални)
а мора да спомнам дека со истиот глумец многу јак филм ми е и Кренк така и со трипл икс јак филм е со вин бензинец ама вториот со нигерот е ѓубре (мора секогаш само првите делови да се јаки) Изменето од Iron Man - 15.Август.2010 во 22:47 |
||
|
||
H.Lovely
Нов член Регистриран: 01.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go obozavam akterot , a i filmot isto taka...
|
||
Vivo mi vida como quiero, de una forma creativa, me gusta beber whisky y demas mientras trabajo.
|
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |