|
Убава коса!!!! |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |||
jas***
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Мај.2008 во 19:10 |
||
Ve molam nekoj ako znae da mi predlozi nekoja efikasna domasna maska za mrsna kosa!!!!!!!!!!!
Изменето од mamma - 06.Мај.2008 во 19:23 |
|||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa jas bi ti predlozila da stavas obi4na bebeska pudra,ne ti treba nisto drugo,jas stavam sekoj den,i ja mijam kosata ednas vo nedelata,a porano ja miev 2-3 pati vo nedelata!
se nadevam ke ti pomogne! |
|||
She sells seashells by the seashore...
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
никита,.... зависи,.... мене од тоа бебешката пудра ми иде као сплескана косата,...... јас си ја мијам преку еден ден,.... и плус така нема мирис на храна на немиено,.... а да ми ја види некој ќе си помисли дека се бањам еднаш во месецот,... ама таа е,..... многу брзо ми се мрси
|
|||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
HMM,MENE PA MNOGU MI POMAGA PUDRATA I NE MI JA SPLESKUVA KOSATA NAPROTIV MI DAVA POGOLEM VOLUMEN......KON4ENO GO PRONAJDOV RESENIETO ZA MOJATA PROBLEMATI4NA KOSA! |
|||
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lele be deca...stopati veke kazav...nadvoreshnata
ubavina doadja od vnatre. Pazete shto jadete-toa e najvazno.Posledicite se nadminuvaat,ako prichinata se eliminira. Normalno e na tie godini so vash*te hormoni,i mrsna kosa i akni i nechisto lice.Vie samo so nevnimanieto vnesuvajki "losha"hrana doprinesuvate da celiot proces se ubrza. Srekja ,postojat raznorazni kozmetichki sredstva koi mozat navidum da sokrijat,medju koi e i talkot,no sekako ne preteruvajte i toa ima negativni strani. Za mrsna kosa ,znam deka limonot e "spas" |
|||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se soglasuvam za ishranata,potpolno si vo pravo a sto se odnesuva do limonot,i toa sum stavala na kosata,no nekako mi ja pravi kako da sum stavala gel..... |
|||
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ok,...ima takov efekt,no i toa e podobro otkolku gel-barem e prirodno
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во последната вода за миење (литар од прилика) додади пет капки масло од жалфија и две лажички сок од јаболко. Косата побавно се мрси и преубаво мириса |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a da probas da i stavas pudra na kosata,obi4na bebeska,moze ke ti pomogne.....i mojata kosa se mrsi i po4nav da i stavam pudra i sega pomalku mi se mrsi. |
|||
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku poveke racete ti se vo kosata tolku poveke se mrsi,i kolku poveke ja mies taa se naviknuva taka i se povke ke se mrsi nikako preku eden den mienje toa go ostetuva vlaknoto....zosto so samoto cetkanje na kosata dodeka e mokra taa kade so e zapletkana se tegne kako sakas i tamu najveke se kine i ostetuva.......barem 2pati nedelno mienje i prirodnite kosi za pomalku mrsenje ne im treba sampon 2 vo 1 tie se pokoncentrirani
|
|||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
xexex Sum probala se ... :S Ali se mRSi... Odkako Od crna ja napraviv Ne plava tuku BELAAAA ;) ... (uspeaf)... sigurno i od premnogu peglanje i od farbata sto ja koristam kosata mi dobi volumen i ne se mrsi .. ne izgleda zamackano kako porano :)
|
|||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |