|
Драги Шпага на Red carpet!!!! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Април.2008 во 14:13 |
|
nemam komentar!!!!! |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJ TE MOLAM OBJASNI STO SAKAS DA KAZES SO TEMAVA STO E OTVORENA
Изменето од ANGELCHE - 23.Април.2008 во 14:16 |
||
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa Red carpet e za mizerii
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne e bas za mizerii,ima interesni raboti! |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
elenas
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dragi Shpaga so prilogot na Red Carpet si ja osmisli mizernata kariera !!! Demek , korisen e za neshto...za nova sex-poza ....Bljak
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne go gledav Red Carpet.Minatava li nedela bese Dragi na Red Carpet?
|
||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka ovie na Red carped kako da si nasle mesto vo nasava zemja i si pravat emisiii za majtap da igraat so nas /boki im e interesen sega dragi cuvaj boze ne sum gledala i ne gi gledam no od forumov sto ke procitam uste poveke me pravat nikogas da ne gi pobaram da gi gledam-ova e moe mislenje ne mora da se slozuva nikoj so mene. [:-&]
Изменето од super babicka - 24.Април.2008 во 00:15 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja se slozuvam so tebe |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе луѓе не дека ги интересираат боки или драги,..... само сакаат да привлечат внимание,.... да не ќе ги гледате ако даваат емисија за мајмуни ?? зошто на пример не го даваат Ламбе,.... нормално дете не привлекува внимание,.... нив им треба гледаност
|
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA E |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас велам TAKA E, иако сум гледала и интересни емисии ...посебно емисиите што беа пред нова година. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
свашта!!!
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се изнасмеав, значи. Ја немав гледано емисијата доооооооолго време, ама баш таа со Драги-Шпага ја фатив (немав нет, па бев приморан да седам пред ТВ ). Не за друго ама Шпага е вистински шоу-мен, знае да направи забавна емисија (читај добро да се фолира ).
Инаку Ред Карпет не ни тераат само на нас сеир, туку ги пародираат и нивните ѕвезди, така што нема потреба да се згрозуваме од нивниот концепт . Емисијата е баш кул! П.С: Баш сакав и јас да отворам тема за Ред Карпет, ама ме превариле (читај заборавив ). Може темава да биде преименувана во Red Carpet, за да можеме да си дискутираме за неа тука . |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |