|
Што може да ве засрами? |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Април.2008 во 01:30 |
Od sto se zasramuvate, ama onaka da ti se ide vo dupka da se zakopas!..Pocrvenuvate li od sram (ako seuste ima takvi na planetava) i od koja pricina?.. Go izgubivme li sramot nekade vo minatoto ili go imame uste vo nas nekade zakopano ova (spored mene ubavo) cuvstvo?.. Uspevate li da skriete koga ste zasrameni ili ednostavno crvenite obrazi ve izdavaat?.. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crvena sum ko patlidzanche koa se sramam za srekja denes postojat pudri pa ne se do tolku poznava
obichno mi e sram koga treba da zboruvam pred pogolema grupa na narod i site zjapaat vo mene i ochekuvaat da kazam neshto pametno, togash mozam da lupnam neshto postojat i drugi situacii ama sega ne mi teknuva... |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...iskrena da bidam operirana sum od sram...mozebi porano i postoese nesto od sto se sramev ama sega ne...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se kladele deka ke go nasmee i rasplace magareto. I koga ono svarno taka bidnalo. Si platil toj sto ja zagubil opkladata i go prasuva kako uspeal.
- Pa prvo mu sepnav deka mi e pogolem od negoviot i on se utepa od smeenje, pa posle mu go pokazav i se utepa od placenje |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga po greska ke vletam vo masko WC...mislat deka namerno zirkam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hm.... Porano da ali sega Mnogu retko mi se slucuva ... ili pak ne custvuam :S ne znam... Ali mislam deka NE!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ja opravat drzavata, znaci dzape sum pcuel po politicarite
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi rekla deka sum stramezliva, no sepak vo nekoi situacii, posebno koga ke dobijam kompliment, zacrvenuvam. No naj iskreno toa ic ne mi smeta, toa e edna vrsta iskazuvanje na emoziite, niv koj gi krie toj e beden
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMOZAM DA KAZAM EDEN ZBOR.......
i ...mi e sram poradi toa Изменето од mamma - 26.Јуни.2008 во 11:51 |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kompliment od devojka so mi se dopaga toa dobro moze da me ostavi bez zbor i da me usrami!!!no povtoruvam samo od devojka so mi se dopaga
|
|
keany
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic ne mi e STRAM
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno nisto
COuld Man :)
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се онесвестам на сред пат... не друго, ќе мора после тоа стомакот да ми расте
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто би ти растел стомакот потоа?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |