|
Го поддржувам Груевски во сите работи? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Април.2008 во 02:59 |
||
Па како неутрален граѓанин сакам да чујам ваши размислувања значи сакам да истакнам секој свое главо со свој ум да каже го подржувам сегашниот премиер Груевски или не, зошто не зошто да....????
Го сакаte моето свое главо размислување??? Презема храбри чекори не сака европско улизување, не е душегрижник, има идеа што е многу битно знае што прави, народен е, ја сака Македонија...... Изменето од svoeglav2008 - 18.Април.2008 во 01:42 |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gruevski ima dobri potezi, megjutoa ne vo se , mnogu raboti kaj nego ne mi se dopagjaat pogotovo sklonosta kon senzacionalnost i diktatura
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Grujo e Zakon!!!!Go podrzuvam vo se !!!!imam 90% doverba vo nego!!!
|
|||
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Go podrzuvam Gruevski vo ekonomskata politika, izrazeniot patriotizam i za cvrstiot stav za imeto... Sakale da priznaeme ili ne, bile simpatizeri na edna ili na druga politicka opcija, sepak ostanuva faktot deka vo ovoj moment edinstveno Gruevski ima jasna vizija i plan za "rabotite".
|
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne go podrzuvam vo se.
no realno, dosega podobar premier ne sme imale. a i ponudata e skrta, taka da jasno e deka nemame drug izbor. nekoi lugje, ke se setat, deka koga Boris Stojmenov bese smenet, i bese postaven Nikola Gruevski vo vladata na Ljubco, mnogu lugje go kritikuvaa kko mlad i nedozrean. ama ocigledno toa detence se probilo so kvalitet, a ne cisto taka so sreka... samo ima mnogu zverovi okolu nego (bc, rsh, aa, itn.) ke vidime ama iskreno jas da sum grujo bi se plasel da ne me snajde sudbinata na djindic. ovie se nenormalni za vlast. |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Glupo e da se kaze vo se ,pravi i toj greski.
Megutoa deka e najdobar do sega toa e fakt, a fakt e i deka ima cisti nameri i deka e pred se Makedonec i se sto pravi pravi za Makedonija i nejzinite gragani. |
|||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DAAAAAAAAAAA.Go pdrzuvam sega za sega,se pokaza kako najdobar od site.
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znam covekot ke pravi llom vo ovie izbori
razmislite ima 25.9 razlika ss DUI 9.9 ova pomecu prviot i vtoriot e golema
|
|||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1000 % podrska do premierot ....
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaci stvarno coek se ke sretne tuka na forum......pa dobro be go gledas li deka ne znae da odi plus govorna maana ima TOA li harizma ???
Jas osobeno go podrzuvam premierot da vovede zakon so koj ke treba da platam sto evra za program na fiskalnata koj ke gi broi domasnite prodadeni proizvodi .
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Let us HANG UP them!,........if you want a better life!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa i treba da platis... ej, od vakvi kvazi patrioti, sto sto evra im se mnogu za drzavata... da ti se odmili sto si rodil ovde... |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Навистина се ке се прочита кога станува прашање за политика и политичка опција,јас за разлика од погоре потпишаните ке си кажам дека сум јак и неприкосновен поддржувач на политиката на ВМРО-ДПМНЕ,не ме интересира кој е на челото на партијата бидејки ја знам програмата и уредувањето на самата партија и како таква ми се допаѓа и мојот став го наоѓам во уставот на таа партија.Релативно и нормално дискутабилно е секое лице кое управува,допринесува(однесува) во оваа партија но духот на поддржувачите на истата сепак никогаш нема да се смени само ке расне или паѓа како во секоја нормална демократија.
Затоа нормално секогаш за ВМРО-ДПМНЕ никогаш за лице бидејки секој човек е грешен помалку или повеке |
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kaj procita od mene napisano deka sum patriot......... Изменето од moira - 18.Април.2008 во 03:08 |
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |