|
Од кој тип е вашата плата? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Март.2008 во 16:14 |
Инспирирана од темата :Кој ден сте створени , на збунет.....решив да ви пастирам нешто превземено од еден мак портал .
Епа тогаш кажете си од кој тип е вашата плата Кромид плата: ја гледаш, ја земаш и почнуваш да плачеш. Кучка плата: не ти помага во ништо, од нејзе само страдаш. Диета плата: те тера да јадеш се помалку и помалку. Атеистичка плата: се сомневаш во нејзинито постоење. Волшебничка плата: ќе направиш неколку потези и ја снемува. Плата бура: незнаеш кога ќе дојде, ниту колку ќе трае. Црн хумор плата: се смееш за да не заплачеш. Конзервативна плата: ти ја одзема инспирацијата. Импотентна плата: кога највеќе ти треба, те остава на цедило. Менструална плата: доаѓа еднаш месечно и трае околу 4-5 дена. |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..jas sum vo edna druga kategorija...Tragikomicna plata: na svojata oci ne i gledash, po drugata posegash...
...za drugi rabotam...za kartica za mobilen...za vo grad...za benzin...za farmerki...za ...za...za... i koga ke se svrtam...nema...i posle baram na zaem...od glavniot semeen finansier...samo shto nikogash dolgovite ne gi vrakam... ----------------------------------------------------------------------------------- Изменето од la fille - 26.Јануари.2009 во 12:12 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инспирирана од темата :Кој ден сте створени , на збунет.....решив да ви пастирам нешто превземено од еден мак портал .
Епа тогаш кажете си од кој тип е вашата плата OD CRNOMANJEST TIP SO BRADULCE
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Wrigley's...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od stari nafatirani babi na koi im sedam u skut
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КЛАТИ ВРАТА ЗЕМАЈ ПЛАТА...ИМА ТАКОВ ВИД, ИЛИ НЕМА
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Volsebnicka-impotentna-dieta plata! Najdobar recept za slabeenje, garantirano deluva 100%!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plata
mislis na ona sto treba da ti go dadat nekade okolu prvi ama treba da si srekjen ako go zemes hmmmmmmm ................ |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
парите никогаш не се доволно а уште помалку многу нели? но сепак грев е да се пожалам.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов-спонзорска
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Демек жиголо си, а? Абе збунет...Ако ти не ме насмееш, незнам кој. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cesno si ja odrabotuvam
...kaj maz mi
|
|
apce
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кромид плата: ја гледаш, ја земаш и почнуваш да плачеш
од овај тип ми е платата Изменето од la fille - 26.Јануари.2009 во 12:12 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...so reklamata OBRAZOVANIETO E MOKJ...mojata plata stana
Плата бура: незнаеш кога ќе дојде, ниту колку ќе трае. ...beshe do 5 vo mesecot...sega ja nema ni posle 15 vo mesecot... |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |