|
Апсолвентска екск*рзија |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Март.2008 во 13:45 |
Тема за сите што во Април одат на фамозната апсолвентска екск*рзија Има ли некој друг што оди преку ‘‘Дипломатик‘‘ да размениме по некоја инфо.
турата: http://www.diplomatic.com.mk/eksk*rzii_pr01.html знам дека сите анксиозно очекувате |
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас чекам... ама ќе се начекам
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja uste se dvoumam dali da odam
a ostana uste malce vreme za odluka.... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne razmisluvajte !patuvajte mladi lugje ! jas so apsolventi bev vo dalecnata 1995 god/normalno ne na mojata apsolventska tuku se prikluciv kon grupata apsolventi bidejki imase slobodni mesta/.turata bese preku belgad-budimpesta,viena,paris,nica,kan,monte carlo,verona,venecija i preku zagreb domaTraese 17 dena a najdolgo ostanavme vo paris.prekrasni spomeni nosam od toa patuvanje .avtobusot prekrasen,organizacijata odlicna,vodici,hoteli... a studentite ludnica! se redea pesni,vicevi,se igrase oro,odbrana ruta i po zelba na studenti od nekolku fakulteti.Edna misla neka ve vodi na bilo koe patuvanje -pozitivnata ,deka vie ste tie sto treba da si go napravite sekoj mig da vi se pretvori vo zadovolstvo.i da ima nekoi mali nesta sto nema da vi se dopadnat ne mislite na niv.jas taka gi gledam site raboti a koga veke plakam nemam namera da se nerviram .se si gledam preku rozevi ocila i mi e ubavo. patuvajte-apsolventskite eksk*rzii se sansa vo kratok period da vidite mnogu nesta.
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште 24 дена (бар за мене) а за тебе монушка денови се или години? |
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
години, години...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф кутричка Ќе биде, ќе биде Уживај во моментот на годините |
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За тоа време ќе се задоволам со спомените од екск*рзијата од трета ... многу сакам екск*рзии
|
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тоа е духот
|
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кои градови ви се во турата? |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Венеција, Верона, Рим, Тиволи, Фиренца, Азурен брег, Ница, Монако, Фигуерас, Лоред де Мар, Барселона, Париз, Минхен и Виена
јас би ги убацил тука и Амстердам, Берлин и Прага ама ај бај д веј убацив линк во првиот пост од турата ако те интересира |
|
|
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drlja dragi-a ,prekrasna marsruta ! odbrani gradovi koi treba da se vidat.se zavisi od toa kolku vremenski ke trae i normalno parite sonce . porano postoeja cekovite ,pa na rati ,mislam deka bese polesno a sega so kreditni karticki ,pa ogranicen limit na kreditnite karticki,pa da ne redam uste....no sepak koga deteto ke stasa do apsolventska sekoj roditel i poslednata para da e ke ja dade za svoeto dete zatoa sto toa go zasluzuvaat nasite mladi lugje.Patuvajte i uzivkajte vo ubavinite na svetot i zivotot!kolku sakam i jas pak da patuvam so mladi lugje!
|
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drlja sega procitav ,pa ti PATUVASH!
SREKEN PAT ,UBAVI DOZIVUVANJA,I NEKOJA NOVA LJUBOV NA PATUVANJETO /ILI AKO JA IMAS VEKE SEDI MIREN!/se sheguvam/ |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |