![]() |
|
Флека од црвено вино |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Март.2008 во 13:55 |
|||
Зошто сум вистински баксуз денес успеав да истурам црвено вино на крем тепих, пробав да го истријам со сретство за чистење теписи, ама флеката е уште таму. Ако знаете некое трикче стварно би ми помогнале, зошто мајка ми е спремна да експлодира
![]() |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
odma so sol i sok od limun, toa sigurna sum deka funkcionira... no posto flekata e veke"postara" probaj so belo vino
|
||||
![]() |
||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||
VANISH DUAL POWER........ZA SEKUNDA JA NEMA...PROVERENO!!!
![]() |
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|||
А белото вино треба директно да го истурам на флеката? Фала ви на советите супер сте
Изменето од Monuska - 16.Март.2008 во 14:34 |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|||
neznaev deka go ima toa i vo makedonija ![]() |
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
точно! ама мене па венишот во прашак само ми помага, тој што е во шише јок ![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
E Monufce...Koga sledniot pat ke isturis crno vino,na flekata turi kisela voda ili blago mleko. Aj sega odi da probas
![]() |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...fleka od crveno vino se cisti so belo vino...iliti...klin se klinom izbija...:) |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
..........a, posle,...flekata od belo vino ,...so shto ke ja izvadish?
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
belo vino ne ostava fleka ![]() ![]() inace ima i druga metoda ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
... ![]() ...ma dobro e sho pivoto ne ostava tragi od kafe... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
znaci imas iskustvo a? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
уште макази, па да спијам на тераса |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |