|
Led Zeppelin |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Март.2008 во 01:41 |
Нивното височество Led Zeppelin.
Шо мислите за овој бенд кој што несомнено е еден од бендовите основоположници на една цела музичка епоха наречена метал,бенд без кој не може да се замисли топ листа на високи вредности без нивно присуство.Бенд којшто често пати е поврзуван со црна магија и сатанизам. Кои се вашите импресии и кое е вашето мислење за Led Zeppelin.омилен албум,омилена песна и слично. |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допаѓа нивната музика,а со нивниот начин на живот не сакам да се заморувам.Ионака не сум од оние кои сакаат само еден одреден тип на музика и се обидуваат да влезат во филмот на тој одреден правец,губејќи го сопствениот идентитет,обидувајќи се да копираат одредени личности во облекување и однесување...
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
communication breakdown .....i se e jasno!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wow.....najposle...
Ochekuvam site da kazat prvo..Stairway To Heaven... toa mi e vtorata najomilena pesna(posle Unforgiven-Metallica) paa... Immigrant Song,...Black Dog....da,mi se dopadjaat mi se dopadja Plant-chovekot so najubava kosa na svet.. Jimmy Page....naj-gitaristot ... |
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборавив да си ја кажам омилената песна-I'm gonna grawl
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Led Zeppelin дефинитивно се еден од најдобрите бендови во историјата
особено Џими Пејџ кој има магични прсти омилени ми беа Over the hills and far away, Black dog, Whole lotta love |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Whole lotta love, Tangerine, Bring It On Home, osobeno prvata, sekoj den ja slusham
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAAAANNNN samo da te pozdravam na temava so support
There walks a lady that we all know
Who shines white light n whants to show
how everything still turns to gooooooooooooo
n if u listen very haaaaaarrrddd
d tune will come at u at last
where all is one n one is alll
to be the rock n not to rooooollllllll
Pozdrav momci
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesnata stairway to heaven go zazema prvoto mesto na najgolem broj od top listite za najdobra rock pesna na site vreminja.interesno e toa sto mnogumina ja znaat samo taa pesna i tolku,a kako dokaz deka led zeppelin ne se bend-pesna e toa sto i ostanatite pesni zafakjaat visoki pozicii.taka spored odredeni spisanija pesnata whole lotta love se naogja isto taka na vrvot,a pesnata rock'n'roll go zazema tretoto mesto.
moj omilen album e led zeppelin II.spored moe licno ubeduvanje metalot kako stilski pravec zapocnuva tokmu so ovaj album. |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми замерајте ако ви кажам дека не ми се свиѓа Stairway to heaven, многу, премногу е депресивна
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gi slusam mnogu mnogu, ama mnogu gi sakam
decko mi kje me tepa ako kazam nesto loso taka da....vaka: robert plant e definitivno najzgodniot tip na planetava zemja, nemam videno poubo telo od ona so go imal ma vremeto, go zanemariv glasot....da...negoviot Sovrsen glas:)))))))))))))))))))) jimi page e definitivno dzver nad site dzverovi stairway to heaven ... da definitivno najubava balada EVER a omilena pesna WHEN THE LEVEE BRAKES, SINCE I'VE BEEN LOVING YOU, BABE I'M GONNA LEAVE YOU.... ......BLACK DOG, MOBY DICK ....... Изменето од Alekta - 10.Март.2008 во 10:19 |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobrata izvedba na najdobrata pesna http://www.youtube.com/watch?v=ayzhJKy8H_A&feature=related uzivajteee
|
|
kuliraj
|
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Роберт Плант е главниот виновник што нема да се
одржи светската турнеја на Лед Цепелин. Пејачот си има други
приоритети, кои дури ни понудата од 200 милиони долари не можеше да ги
надмине.
Според британски Сандеј Мирор, на Роберт Плант му била понудена баснословна сума од 200 милиони долари за да учествува во светската турнеја со Лед Цепелин, но тој одбил бидејќи моментално му била многу важна соработката со американската кантри ѕвезда Алисон Краус. Откако кон крајот на минатата година се собраа за да направат еден концерт во Лондон, големиот интерес покажа дека легендарните рокери лесно би распродале и светска турнеја. Но, и покрај медиумските шпекулации, турнеја нема да има, и тоа како што пишува Сандеј Мирор, токму поради Плант кој сака минатогодишниот концерт во Лондон да биде последен. „Докажаа дека се уште можат да го направат тоа и тоа му беше доволно“, објаснува изворот за Мирор. За разлика од Плант, гитаристот Џими Пејџ и басистот Џон Пол Џонс се уште се подготвени да настапуваат и тврдат дека се уште имаат што да покажат. (преземено од taratur.com) |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |