|
Дали Пандев треба да замине од Италија? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
nbojan
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Февруари.2008 во 15:18 |
Dali Goran Pandev treba da zamine od Italija, a ne samo od Lacio. Mnogu ekipi se interesiraa za nasiot fenomen no nitu edna od Italija?
Изменето од nbojan - 25.Февруари.2008 во 15:19 |
|
http://24fudbal.com.mk
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da zamine od italija ama pod hitno da go smeni klubot, za toa sto sve drva igraat tamo, na pandev bi mu odgovarala spanija ili germanija... anglija ne e za nego
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene Pandev treba da zaigra za Valensija.
Mislam deka tamu dobro bi se snasol, tip na koj bi mu odgovaral Spanskiot fudbal i organizacijata vo Valensija. |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neeee!!!!!!!Pandev e napraven za da igra Italija!!!!
|
|
Martina_3
Група Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka zasluzuva podobar klub...
|
|
bobi_93
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka treba da ja napusti italija
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pandev ima ponuda od angiskiot Liverpuul i Manchester Utd
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПО БАРСА, АРСЕНАЛ И ЛИВЕРПУЛ, СЕГА И БАЕРН СЕ ЗАГРЕА ЗА СТРУМИЧАНЕЦОТ
Пандев: Ме бараат многу, но и Лацио ќе ми понуди нов договор Горан Пандев во последно време е затрупан со понуди и со интерес од европски фудбалски гиганти, последниот дојде завчера од германски Баерн, но тој најавува дека во следните две години ќе ги одбива сите и ќе остане во италијански Лацио. Емисари на Баерн одамна се на мечевите на Лацио, а последен пат беа во средата на мечот со Реал Мадрид. - Драго ми е што се интересираат за мене, но фактите што имам договор со Лацио уште две години и тоа што по тој период ќе стекнам право да добијам италијански пасош, се причините поради кои најверојатно ќе останам во Лацио. Се навикнав на Рим и на Италија - изјави Пандев. Македонскиот репрезентативец годинава беше поврзуван со трансфери во Арсенал, Ливерпул, Манчестер сити, Милан и во Фиорентина, а во минатите три години и со заминување во Барселона. - Има време. Млад сум. Имам 24 години, а по истекот на договорот ќе имам 26 и ќе бидам во полна фудбалска зрелост. Затоа и сега е толкав интересот, оти клубовите ќе имаат шанса по две години да ме земат и без пари. Но, и Лацио не седи со скрстени раце, па ми најавуваат дека зимава ќе ми понудат нов договор, со важност до 2012 година. Моите амбиции во следниот период се трансфер во уште поголем клуб од Лацио и освојување трофеи. На врвот на листата на желби ми е играње во Англија - вели Пандев. Струмичанецот стана главна вест минатата недела, по двата гола за Лацио во мечот со Реал Мадрид, во Лигата на шампионите. Но, во неделата уследи непријатен момент, Милан го спушти на земја Лацио со триумфот со 5-1, во Рим. - Исцрпени бевме и физички и психички. Згора, тренерот реши да му даде шанса на младиот голман од Уругвај, кому тоа му беше само втор меч за Лацио, а прв на „Олимпико“. Но, тоа е фудбалот - вели Пандев, кој деновиве, како и сите играчи на Лацио, доби одмор. - Ќе одмораме до среда, оти во минатите 20 дена одигравме осум меча. Потоа ќе тренираме, а в недела доаѓам во Македонија, за мечот со Андора - рече Пандев. Г.М. Ако го продаде, Лацио ќе заработи седум милиони евра За Горан Пандев, некогашниот член на Интер, се шпекулира дека цената на фудбалскиот пазар му скокнала на 11 милиони евра. Тоа се суми на интернет-сајтовите што се занимаваат со вредност на фудбалерите. Лацио лани плати четири милиони евра за да го откупи договорот од Удинезе, кој имаше половина од сопственоста врз напаѓачот, па со евентуално пуштање на Македонецот би заработил седум милиони евра. |
|
1 Година верен форумџија
|
|
josip bros tito
Група Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa podobro mu e vo anglija moze poveke da go cenat tamu
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во никој случај не треба да замине во Англија! Таму се игра брз и динамичен фудбал, што во никој случај не му одговара на Пандев.
|
|
tinobt
Група Регистриран: 02.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam trebase da si odi vo spanija vo at.madrid kade sto go vikaja ama nz zosto se zapuste toj transfer
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би било лошо да го видам во скора иднина во некој германски клуб |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pandev e legenda mislam neznam zosto inter mu pretstavuva baksuz na site makedonski fubaleri, kako primerot so pancev,a deka treba pandev da go smeni klubot treba pod itno, posto ovde nekako kako da go kocat ne go ostavaat da igra itn, no dokolku zamini vo bilo koj drug klub ke bide poinaku.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |