|
Фан клуб Барселона |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Мај.2006 во 23:11 |
|
LUGEEEEEE BARCA E NOVIOT SAMPION NA LIGATA NA SAMPIONITE ALAL DA MU E OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BARCA BARCA BARCA OOOOOOOOOOOO LUGEEEEE KEFOJJJ SUMMMM!!!!!! |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Super za Barca, ama nekako namestena, a?
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ne znam bas dali e taka...
pa bolji bea definitivno
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
martin_mk
Сениор Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam sto da recam...
Arsenal gi drzese barca bez gol skoro 80 min a bea so igrac pomalku, i mnogu sansi imaa da ja zgolemat razlikata. Ama toa e, fudbalot e cudna igra |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama super arsenal...igraa so eden manje ,i us im butnaa gol....respekt
|
||
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lisicata kaa nemozela da go dostigne grozjeto, rekla deka e zeleno, taka i Vi site sega kazuvate prikaski....Vazno Henry ode u Barca drugata godina i bidite zdravi i zivi i neka ne Ve povede ljubomorata deka izgubi Vasiot club!!
Viva Barcelona!!! Aguante!!!
Adios!!!
|
||
Razmisluvaj pozitivno!!
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
berg
Сениор Регистриран: 08.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАВИЈАЧИТЕ НА АРСЕНАЛ ТРЕБА ДА СЕ СРЕЌНИ ШО РОНИ ГИ ДРЖЕШЕ ЗАБКИТЕ ВНАТРЕ....АКО СЕ НАСМЕЕШЕ ЌЕ ЛАПНЕА УШТЕ ДВА ГОЛА АБЕ НИЈЕ МУ БИЛА НОЧ
|
||
O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од NRGMKD - 19.Мај.2006 во 09:48 |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ljubomoram deka ne navivav za eden od tie dve klubevi... taka da senioritta ti po arno neso algo para fumar i kjuti..... |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали прочитавте, дека Реал и Барса масовно нуделе бонуси на екипите со кои игра противникот (значи Реал ги плаќа противниците на Барса и обратно), ако го победат директниот конк*рент за титулата?
имате овде еден напис за тоа...
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
РЕАЛ ШАМПИОНИ....
леле ваква сезона не сум видел досега...
прво Интер, па Манчесер, па сега Реал...
|
||
ReD_StaR
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам нема направено теми за ниеден Клуб па еве јас ке напраам... Тука пишувајте за резултатите на Барселона
фанови ајдее |
||
Lepi
Нов член Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
napred barsaa :D
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |