|
Koja EX YU држава ни е најнаклонета? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Dorian_22
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Февруари.2008 во 17:58 |
Која од поранешните југословенски републики е најпријателски настроена кон Република Македонија? Ги очекувам вашите мислења...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hrvatska
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Словенија, па Хрватска
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
до пред некој ден да го поставеше прашањево, ќе одговорев Словенија, ама МНОГУ ме разочаруваат со политиката што ја водат во последно време, па затоа ќе се сложам со Моира за Хрватска
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da e voopsto vazno dali i koja ex yu ni e nakloneta, koga na yugoslavija se gleda kako na najgolemo zlo sto ni se slucilo i postojano se zbori kako da sme bilo vo ropstvo dodeka postoela taa yugoslavija.... e pa koga mene nekoj bi me prasal, poveke go sakam toa ropstvo otkolku ovaa sloboda
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SRBIJA..a pokasno ke vi objasnam i zasto..zatoa sto sigurno ke se najde nekoj alfaMakedonec koj ke me narece Srboman (sto mene pa mnogu ke me zasekira)
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hrvatska
i Slovenija,samo so vtorive se pod Evropska "Demokratska" Diktatura, zatoa Rupel se isponasa vo Makedonija. Bese praten da kaze so misli Evropa a ne Slovenija,zatoa da ne gi mesame rabotite,Slovencite se za sega OK. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А шта зна ја?
Па можда Хрватска...незна |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo taka i bez vozdrzuvanje
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno hrvatite i slovencite koga se preku edna drzava ..... ce ve prasav da ni bea direktni sosedi kolku ce ni bea nakloneti i dobronamerni
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа што најмногу не молзи - Словенија.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne ... nikako .... samo zboruvate za inaet ....
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦРНА ГОРА! Појдете таму да видите колку наши работат на црно. Сето тоа Црногорците го гледаат, но ништо не преземаат. Се разбира да ни помогнат...
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=1313&ArticleID=84426
komentarite de e moderatora??? Изменето од m__g__ - 06.Февруари.2008 во 11:29 |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |