|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | ||
Марија
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:31 |
|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува и во која марка најмногу сакате да го гледате вашиот партнер?
Јас на пример најмногу сакам да го гледам додека е во D&G и Armani. Не му наредувам дека мора тоа да го облечува, а исто така важно ми е да е чист и уреден. |
||
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
yes
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostanav bez zborovi! ne e vazno kako ke se oblekuva nekoj, vazna e dusata negova i pametot negov, da te saka i pocituva... normalno nikoj ne saka da se seta so nekoj sto izlgelda kako klosar, ama poveke bi se setala so nekoj sto ima edna bluza a mnogu pamet otkolku so nekoj maneken so 10000 bluzi i bez gram pamet! |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zenata trba da se nosi ubavo i sredena sekogash, poshto poishe ke ja cenat mashkite...ja toa znam samo...
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hehehe, kako se oblekuva, mnogu bitna rabota, samo da ne e vo stilot na Mile Kitic ..
A kako se soblekuva? Mislam toa e pointeresno, posebno ako e vo stilot na "You can leave your hat on" .. |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sredena normalno,ama znam mnogu sto se doteruvaat po 3 saati za izlavanje a ne mozat decko da zadrzat oti nemat pamet u glava, taka da dzabe izgledaat tolku ubavo...
a sto ako nema nekoj dovolno pari da se doteruva? |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...auuuuuuuuu my Michell,,,pa toa e specijalnost, prvo so pogled pa so prsti i dok ja ljubish i mazish, se prai toa...ali so edna ruka, nema ni da oseti deka e slechena, kako idesh nadole so baknezite taka paga oblekata ko i da ne bila, i na kraj samo...samo ke cue kako i leta prslukot od gradi i mava po prozor... |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOT
ne e vazno kako ke se oblekuva nekoj, vazna e dusata negova i pametot negov, da te saka i pocituva... normalno nikoj ne saka da se seta so nekoj sto izlgelda kako klosar, ama poveke bi se setala so nekoj sto ima edna bluza a mnogu pamet otkolku so nekoj maneken so 10000 bluzi i bez gram pamet![/QUOTE] |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...interesting story... |
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само да не носи папучи од чик куманово
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не ми била многу битна облеката, битно е да биде уреден и тоа што го носи да го носи со стил, да му стои па и да е најефтино парталче на светов. Ако помалку време поминува пазејќи ја својата фирмирана облека повеќе време ќе ми посветува мене...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако помалку време поминува пазејќи ја својата фирмирана облека повеќе време ќе ми посветува мене...
bravo monuska epten se soglasuvam, ne ti treba nekoj nalickan sto ne te primetuva Изменето од IQ - 04.Јануари.2008 во 01:27 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo eden film edna zena vo krzno dojde pred vrata na svojot ljubovnik\
zvoni toj otvara mu vika AJ POGODI SO SVE NE NOSAM ISPOD? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mora da se obleceni slicno
neli se par? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |