|
Неискажани зборови |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Декември.2007 во 15:25 |
|
Vrskata zavrsila, a cuvstvuvate deka mnogu raboti ostanale nedokazani. Ste nemale moznost da razgovarate so poranesniot/poranesnata za toa sto ste go cuvstvuvale, ste nemale moznost da bidete soslusani. E pa eve moznost toa da go napravite na forumot. Obratete se na poranesniot/poranesnata i kazete mu go ona sto vi lezi na srce..
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinata se gubi vo sprotivnosta i
besmislieto koe ne opkruzuva. Koga ke pojdesh vo potraga na ona shto minatoto go zakopalo, treba da znaesh deka se naodjash na vlezot vo zemjata vo koja ne e mozno da gi otkopash sekavanjata,zatoa shto...tajnata e edinstveno dobro neshto shto se nosi so sebe posle smrtta,a i e edinstveno neshto shto se ostava vo amanet na onie koi, kako ti i jas..somnevajki se vo tajnata ostanuvaat da chekaat smisol,za da na krajot umrat radoznali...... Ova e post od edna druga tema, no mislem deka i tuka odgovara. Ako ne ste uspeale da si kazete se dodeka traela vrskata nema potreba da se zboruva posle nea.Znachi-ne trebalo da bide kazano..nekoi raboti navistina nema potreba da se kazat. Изменето од mamma - 26.Декември.2007 во 15:51 |
||
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TE SAKAM - e toa me plasese....
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бевме заедно, не ми е бивши, иако се заврши....не ми беше ни нешто повеке од другар...имам милион работи да му кажам...ама мислам дека само би ќутела ако повторно го сретнам...исто како денеска што ќутев кога го сретнав.а на ниеден мој бивши немам ништо да му кажам...се ми е исто дали знае или не знае.
Изменето од blueprayer - 26.Декември.2007 во 20:07 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne cuvstvuvam potreba za doobjasnuvanje. se e cisto.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi go zema zborot od usta .. |
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Well, ova pesna mnogu me potseka na eden decko.. Vo negov stil.. By the way, what made you think you'd have it your way, And by the way, don't say I didn't warn you, that I'll always stay the same.. Bloody hell and I thought that he would change ! Изменето од Mishell_G - 26.Декември.2007 во 18:43 |
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekogas ke bides del od moeto srce, imam prekrasni spomeni i sekogas so zadovolstvo se sekavam na sekoj ubav mig pominat so tebe...i se smeam na nasite gluposti.....mi nedostigas, mi nedostiga razgovorot so tebe.....i tvoite mili oci....
Изменето од brigitte - 26.Декември.2007 во 18:52 |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e da... ...by the way, you're so damn sweet...the way you tell(write) all the tnings... Изменето од ...Well... - 26.Декември.2007 во 18:59 |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"smeni go pogledot kon svetot,kon lugeto..(ne se site grebatori,koristoljublivi idioti i kreteni...ima iskreni i dobri luge)..za da ne ostanis sam...zasluzuvas mnogu grdi raboti ,ali do tolku ne.." da te vidam bi ti go rekla ova,ama neka izlezi vaka od mene barem!!!a tebe neka ti bidi dovolno samo sto ke te poglednam,nema ni zbor da ti prozboram
do edna BIVSA licnost...
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj mene nema neiskazani zborovi....koga imam nesto da kazam go kazuvam jasno i glasno pa duri i na samata sebe
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мишелда, од време на време помислувам на тоа колку те повредив и колку тогаш си патела. Јас минатава година ептен пропатив и сакам да ти кажам едно големо ИЗВИНИ, кое знам дека нема да смени многу.. башка тебе сега сигурно се ти е заборавено... ама да знаеш дека и мене ме боли кога ќе ми текне колку тебе сигурно те болело.
Никогаш не мислев да те повредам...
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таа ме прашуваше зошто нон-стоп го употребуваш зборот к*рва , зошто во сите твои раскази пишуваш за к*рвите . Јас и викам па најголемиот број девојки што сум одел , биле к*рви , мојата животна инспирација биле к*рвите , со асолно девојче не сум бил , ем убаво ем морално , нема шанса ... Јас и кажав индиректно но не беше то то , можда неќев да увредам , како врви времево станувам помек у пичку материн |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |