|
Флерт-Мажи v.s. жени |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
banana
Нов член Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Декември.2007 во 19:08 |
Знам дека веќе има една слична тема отворено, но мене ме интересират некои подетални информации кои ги нема таму ...правам едно истражување за факултет така што вашите одговори многу ќе ми значат Ја истражувам разликата меѓу флертувањето кај мажите и кај жените!
Како флертувате?Дали повеќе користите невербални знаци или пак сакате вербално и директно да ја покажете вашата наклонетост кон другата личност? Дали ви се појавуваат некакви несакани реакции кога флертувате (се потите, тресење на раце, неконтролирано зборувате, итн..) Дали вообичаено го превземате првиот чекор или пак чекате другата личност прва да ви пријде? Дали првиот чекор ви е смс порака/мејл, телефонски повик, покана за кафе, бакнеж...? Се што можете да ми кажете на оваа тема ќе ми биде од гооолема помош! (и ако може,пишете пол и возраст) |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so bara- flert vo temite za ljubov?????????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
banana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па љубов ми беше најсоодветно....ако требало на друго место да го ставам-се извинувам за грешката
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pol:mashki
...vozrast:tachno 31 ...visina:181 ...boja na ochi:zelena ...boja na kosa:smega ...broj na cipeli:43 ...horoskop:Strelec/Vaga/Vodolija ...dolzina na...uuuuuuuuupsi...tajna slatka...hihiiiiiii ...... ...flertuem stalno mi doaga prirodno i naednashka a obichno se smejam onaka blago oko-okezen i napagam so site sredstva i od site strani, ne se potam malce mi se podiga adrenalinot i ne mi se tresat ruki mi se prevrtue stomak malce ko da se vozam u heliokopter(taka nekako de)...obichno mi uspeva da iznudam barem baknez ili gushka i priznanie za toa sto go pravam deka go pravam dobro... |
|
banana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала ти well...баш вакви информации и ми требаат
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a pleasure to help a lady in need, cause lady in need is a lady in deed... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пол жена
висина 171 тежина 60 боја на очи црна коса природна ај и број на кондура 37 риби/риби/риби совет...не ми се лепете |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
banana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахаха....епа ај кога веќе помагаш дај уште некоја информација пиши...пошто ќе бидам lady in great trouble ако не го завршам истражувањево до 5ти јануари
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si go drvam k*rot , taka flertuvam i davam do znaenje deka me cesa za nea
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da flertuvam, i eden moj blizok prijatel sekogas mi veli "prava koketa si",i navistina sum, imam sini oci i sekogas gi koristam za flert...ednostavno mi e interesno i ubavo, onaka od keif....ne mora ni baknez da proizleze od toa ama e ubavo cuvstvoto...mi dava pozitivna energija i ja pottiknuva mojata nasmevka....
pol:F god:33 by the way na koj fakultet si??? |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ribcheeee...Uh la la la... http://www.youtube.com/watch?v=Mh5TuCCcXWU |
|
banana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха -болното прашање...Комуникациски науки на Штул (без предрасуди молам )
|
|
никако да си ја научам лекцијата....се мора во последен момент да правам...браво!
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zaso predrasudi?????? |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |