|
Што ќе носите за дочекот на Нова Година |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Декември.2007 во 19:35 |
Dali vie vazno sto ke nosite na docekot i sto odbravte za ovaj docek? Imate kupeno ili seuste razmisluvate? jas planiram (nemam seuste nisto kupeno) nekoe kratko fustance. Da ne e nesto preterano elegantno, no ni premnogu ednostavno. A za boja, pa crna illi violetova ne znam Изменето од Agapi - 15.Декември.2007 во 20:10 |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тренерки.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
балскиот фустан
шала на страна... појма немам... од фустани и сукњи се откажав.... ќе одам во ск кај братучетка ми ... а тие таму мн мн не се дотеруваат за вакви прилики... такво друштво... што ќе им правиш.... п.с може некои предлози ?? |
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Комбилизонот на Бабати.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekjavanja od 2007
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не носи баба ми комбенизони...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РАЗМИСЛУВАМ ШО ДА НОСАМ |
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа тогаш не оди за Нова година во Скопје.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
He is always damm right....and I hate him... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BASHKA
SISE SAMPANJSKO I KRISTALNI CASI AKO IMA I SNEG I OGNOMET NEVIDENA E GLEDKATA KAKO TOJ SE GLEDA NIZ KRISTALNATA POLUPRAZNA CASA POSEBEN MOMENT- NA EDINKA OKRUZENA SO NASMEANI SRCA OKOLU |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BASHKA
mnogu prijateli so kje mi se kristalni casi ako nenapravat sonata od cink cink cink cink cink cink cink cink cink?? prekrasen zvuk Изменето од anakin - 16.Декември.2007 во 00:03 |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за новогодишната ноќ се носи црвен долен веш за среќа
Изменето од connected - 16.Декември.2007 во 00:58 |
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај нека те прати среќа.
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |