|
Бајачки |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
KroBellus
Група Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Декември.2007 во 15:40 |
|
Да кажеме нешто и за бајачкиве..Си одам ја така по пат и коа ни се сретнаа погледите со еден човек грд, ама па имаше сини очи. Кога се вратив дома, нозете ми се пресечени, неможам да стојам. Ај седнав, реков да не сум се уморила ... не бре не ми е добро!!! Кога ме прашува мајка ми: Што ти е ма? Ја викам незнам ,не ми е добро. Абе да не те урочи некој ?
.... Е тогаш ми се врати филмот. Си викам тој е,човекот што го сретнав,ме пресече со поглед. Со трчање тука у комшии една жена бае од уроци. Здраво, здраво.Ми забаи и ја ко нова. Коа си дојдов дома ај малку сокче во Power Juserot од Top Shop и за мерак. Да е здрава и жива жената ме спаси. Верувате или не? Ако не верувате зошто уште постојат БАЈАЧКИВЕ? Изменето од KroBellus - 15.Декември.2007 во 15:45 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde ma...od toa sokceto si stanala kako nova... a ne od taa
bajackata sto ti baela...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас искрено верувам во бајачки... има многу кај мене во маало... и прабаба ми баеше... мислам дека она крвчиња миеше,.. т.е потопуваше во вода.... и ако си урочен ќе испаднат меурчиња на крвчињата... интересна работа... и после ми минеше... а крвчињата биле од Ерусалим мислам така ми кажуваше еднаш...
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прабабати Рајна да не се викаше?
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа како ?
|
||
KroBellus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаете ли кои луѓе урочуваат? Ако не знете тука сум ја. само прасајте.
|
||
KroBellus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никој не ме праша морав сама да си кажам. Ваква е работата, викаат кога детето е мало(бебенце)си цица нели. После 3 месеци некои мајки пробуваат да го одбијат бебето и што е по правило да го одбиеш и повеќе да не го ставаш да цица. Е сега што се случува,некои мајки неможат да си го смират бебенцето од плачење со еден збор -неможат да му го најдат крајот и повторно го враќааат да цица.Значи го прекинале и после извесно време пак го вратиле да цица. Викаат таквите "луѓе што се вратени на млекото"тие се оние што урочуваат. Те погледне ли готов си Ајде ако има таков да го слуснеме неговото мислење
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи секој втор во светов може да ме урочи... пу пу.... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno e baenje, drugo urochuvanje ... inaku i jas ednas lichno baev ... i posle edna nedela zenata mi dojde doma so mazot ... se sum i pogodil ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pazi marco sto kazuvas...
da ne pocnat da ti doagaat uste...
da ne ne mozes da gi navasash...
|
||
KroBellus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
3 Njutnov... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
retko gledam luge pravo u oci.......inace skeptik sum
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |