|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница 123 26> |
Автор | |
anac
Група Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Декември.2007 во 11:23 |
KAKVA E VASATA REAKCIJA KOGA TOJ/TAA ZBORUVA NA TELEFON SO NEKOJ NEPOZNAT? GO PROVERUVAS LI TELEFONOT NA SAKANIOT? STO MISLITE ZA MINATOTOT NA PARTNEROT? KAKO SE CUVSTVUVATE KOGA ZBORUVA ZA NEGO?
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:17 |
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој не е Ако искрено сакаш,тогаш постои мала доза на љубомора. Ама не психопатска,да го опседнеш и да го ставиш во стаклено ѕвоно.Тоа е веќе болест.
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne sretnav nekoja sto saka da zboruva za mrtvite...pardon minatite, a taka i treba, ja na pr. praam dupce u zemja, staam mrtva bubacka, ja zatrupuvam, krst od dve ckorcinja...i taka ja zakopuvam bivsata i ja zaboraam...
Ne se fakam so ubai oti se arogantni i taka gi izbegnuvam ligavenjata na prijatelite i me ostavaat raat...pa so ako ne e ubaa...ja si sakam takvi... |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ic ne sum!
ke ja pustam zenata,(koga ke ja imam) neka se ebava,koga ,kako i kolku saka,kakva ljubomora?! |
|
You live only ONCE!
|
|
anac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AAAAAAA... PA DA ARNO VIKAS NEKA SE EBAVA... PA NE E SAPUN NE SE TROSE |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mala doza na ljubomora nikogas ne e na odmet....................mislam ako nema ljubomora togas znaci deka ti e seedno i deka ne ti znaci ama bas nisto?????
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ic! eve ,da si so mene,
bi te pustil ka sakas i koga sakas, so koj sakas i kako sakas, da uzivas. i ne bi ni trepnal! |
|
You live only ONCE!
|
|
anac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima razlika megu strav od povreduvanje i ljubomora! Ne znaci deka ako ne si ljubomoren deka ne ti e vazno za nego i deka ne go sakass! Ljubomorni vsusnost se onie koisto ima sansi da napravat nesto i zatoa se plasat i na niv da ne im se napravi! ME RAZBRAVTE?!?!
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onolku kolku treba-zdravo ljubomorna
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mnogu retko, megutoa znam da pokazam ljubomora i da ja obrazlozam zasto e taka...
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke osetam cuvstvo na ljubomora, srekna sum zatoa sto se fakam sebesi kako razmisluvam da ne recam tinejgerski...
toa najcesto znaci deka sme zasegnati za partnerot i deka ne sme seuste sigurni vo zaemniot odnos....tuka nema nisto loso, bidejki se dodeka e taka, pred nas ke gledame predizvik za koj sme spremni da dademe poveke, otkolku, koga bi znaele deka nemame nikakva pricina za toa. ljubomorata (zasegnatosta) svatena kako dvigatel za podobruvanje na odnosite moze duri da bide i korisna emocija. |
|
people are strange
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomora e custvo koe se javuva koga mislite deka nekoj vi dira vo pripadnosta
mislite deka nekoj saka da vi zeme toa so vi pripagja |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас лично им љубоморам на сите кои живеат во Шведска
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |