|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика | страница 123 19> |
Автор | ||
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Декември.2007 во 17:22 |
|
dali moze da mi odgovori nekoj na ova prasanje KAKO ZNAETE DEKA SAKATE NEKOGO (decojka . decko . drgar, drugarka) bas me interesira deka mi go postavi ova prasanje ? A go stavam tuka deka e mn.. psiholosko i filozofko :d...
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:50 |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..jas iskreno si imam problem...ne sum da se zaljubam..ali koga toa ke se desi..togas..se se desava po ovoj redosled..spijam duplo pomalku...ne mozam poveke na nisto drugo da mislam..koncentracijata mi e s*ebana,i za nisto ne me biva,pocinjam ko nekoj babun da pijam kafe...cigari pusam se poveke...mu se vrakam na alkoholot...i posle se odljubuvam...pa sreka sto e taka..inaku mrtov ke zavrsam
|
||
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala na odgovor dobar bese
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Setam megu gubre i taka si go sutiram i koga ono paricka...toplina me gree, radost i misli kakvi uzivancii ke mi ovozmozi taa paricka...
Gledam vo oblaci...nejziniot lik se nadzira...srkam zeska supa i si go goram jazikot i pak prodolzuvam...mislam deka sum nedostoen i deka zaradi toa ke ja zagubam...da sum zensko nikogas ne bi se odbral sebe si...se nadevam deka bar ke dobijam na vreme dodeka ne svati i me otkaci...mozebi svatila...se potam...kade li posle ova ?...sto li pravi sega ?...ne smeam povtorno da se javam...ke i zdosadam...me boli...ne mi se jade...moram da ostanam cool...toa mi e ednina sansa...ako e voopsto sansa... ...sigurno si velat...kaj go najde ovoj ?...ke mu skrsam zubi na onoj kretenot...a ona pa sto mu prai muabet ?...neli gleda deka e glup... ...rece vo deset...moram da izdrzam bar do deset i pet...i poleka da odam kako da mi e seedno...ne be, glup sum, ke me procita, ama moram... Изменето од zbunet - 10.Декември.2007 во 21:37 |
||
anac
Група Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AUUUUUUUU, NISKO SAMOCUVSVIE! |
||
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga nisto ne ti e tesko da napravis za nego ,nea , koga se raduvas na nivnata sreka, koga i da te povredat polesno im prostuvas ,taguvas zaedno so niv , a si srekna , koga ke ti se nasmeat , ti kazat topol zbor . Toa mi se slucuva so lugeto sto gi sakam .
|
||
eva2marija
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dekoncetriranost, sedis/cekas do telefonot, drugite ti zborat - tebe "te nema", zaboravas da jades, imas golema zelba da izmenis nesto na sebe (nadvoresno) itn...nesto ne mi teknuva, auuuuu oddamna bese [:D]
|
||
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaes, koga ne mi e gajle dali covekot kazuva pametni raboti ili ne, dali pravi ubavi dvizenja ili ne, dali izgleda privlecno ili ne...Koga go prifakjam takov kakov sto e, togas dopagjanjneto preminalo vo nova i povozvisena faza t.n. LJUBOV.Auuuuuu....Tesko mene togas.Pozdrav
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja koga sum vozbuden obavezno me tera za u wc, sto znaci ako pocesto odam u wc dur sum so nekoja, toa znaci ...
|
||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ќе ги затвориш очите,неговиот лик ти се појавува.Мечтаеш со отворени очи,чекаш да ти се јави,а се нервираш кога го нема.навечер забораваш да заспиеш.кога си со него не ти е потребно ништо друго,се чувствуваш дека го имаш цел СВЕТ.му пишуваш и кога знаеш дека нетреба и дека можеби веќе си станала досадна.Паѓаш на неговите зборови,иако некогаш си свесна дека се кажани онака,ради реда.Го даваш својот живот за таа личност-ТОА Е ЉУБОВ
|
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ah mila antigona...srcevo mi go raznezni..mn.ubavo sroceno |
||
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мило ми е.Барем нечие срце |
||
|
||
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala antigona
|
||
antigona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако барем малку ти помогнав,супер.Ама мислам дека ти сам/а ќе почувствуваш кога некој ќе ти го освои срцето.Ама тогаш потруди се да ја задржиш таа личност
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |